omarm-de-country-esthetiek-met-deze-5-items-creeer-je-de-ultieme-westernlook-295662

Los van dat je het nieuwe album van Queen Bey waarschijnlijk al op repeat hebt staan, wil je misschien ook de bijpassende country-esthetiek omarmen. Je creëert namelijk talloze fijne looks in die stijl, waar je nog jarenlang plezier van hebt. Met in de hoofdrol: denim. Wij tippen vijf fijne items die de ultieme westernlook maken.

Zo creëer je een westernlook

Je favoriete denim shop je al sinds 1873 bij Levi’s. Denim is tijdloos en raakt daardoor nooit uit de mode. Je kunt er alle kanten mee op en hebt niet snel een mismatch – al helemaal niet wanneer je voor denim on denim gaat. De nieuwe collectie van het merk bestaat uit veel fijne stukken die een goede basis kunnen vormen als ook jij de country-esthetiek wil omarmen.

Een goede jeans

De westernlook begint natuurlijk met een jeans met wijde pijpen. De pasvorm van deze broek is volgens het merk geïnspireerd op de manier waarop vaders hun jeans dragen, maar dan nóg losser. Je draagt dit item het hele jaar door, want door het zachte en vooral lichte materiaal voelt de jeans zowel tijdens koud als warm weer comfortabel aan. Scoor je ook de bijpassende denim top, dan ben je helemaal in country-stijl.

Blauwe jeans

Wide leg jeans, € 129,95

 

Laagjes

Een vestje is ideaal in deze overgangsmaanden, waarin het soms koud, en soms warm is. Deze variant is heel luchtig en maakt je outfit net even af. Je kan ‘m zowel open als dicht dragen, en door de beige kleur is het een fijne toevoeging aan je tijdloze garderobe.

Beige vestje

Beige vestje, € 64,95

 

Vintage overall

Deze denim overall heeft een vintage look, wat ‘m net even iets interessanter maakt. Hij valt wat ruimer rond de heupen en bovenbenen en voelt daardoor comfortabel aan. Draag er een wit of gekleurd T-shirt onder en je bent klaar.

Denim jumpsuit

Denim overall, € 139,95

 

Accessoires

Vergeet je accessoires niet: deze bandana met paisley-print maakt je look af. Draag ‘m om je nek, om je pols of in je haar. Of knoop ‘m vast aan je jeans of jasje. Zowel in het blauw, rood als zwart te shoppen.

Blauwe bandana

Bandana, € 14,95

 

Het klassieke trucker jack

Wederom tijdloos: dit klassieke trucker jack. De vervagingen, vlekken en gaten zorgen voor de ultieme vintage westernlook. Size-up voor een comfortabele, oversized fit.

Spijkerjack

Trucker jack, € 139,95

 

Zin om de westernlook eigen te maken? Shop de hele collectie hier of in de dichtstbijzijnde Levi’s-winkel.