2024-is-nu-al-het-modejaar-van-kristen-stewart-en-deze-looks-laten-zien-waarom-293418

Gefeliciteerd Kristen Stewart! De actrice, die op 9 april 34 jaar is geworden, is altijd al een echt modemeisje geweest, en bewijst keer op keer dat ze de ster van de rode loper is. Hoewel ze ook nog steeds dol is op een tweed pakje van Chanel (ze is tenslotte al heel lang het gezicht van het modehuis), heeft Stewarts persoonlijke stijl de laatste tijd een interessante wending genomen: de actrice durft steeds meer risico te nemen. 2024 lijkt dan ook hét modejaar van Stewart te worden, waarin ze haar stijlgevoel nog verder ontwikkelt.

Romantisch met een empowering randje

De looks van Stewart, gestyled door Tara Swennen, draaien de laatste tijd om het ondermijnen van klassieke kleding. Ook ligt de nadruk steeds vaker op het tonen van haar huid – een knipoog naar Love Lies Bleeding, de film die Stewart momenteel promoot, over de bodybuildingcultuur. “Wanneer we looks creëren, neigen we naar het idee van speelsheid met een romantisch maar empowering en tegelijkertijd sexy randje”, vertelde Swennen onlangs aan Vogue.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Tijdens de première van Love Lies Bleeding in Los Angeles droeg Stewart een zwarte, hoog uitgesneden bodysuit van Bettter die doet denken aan een onverwacht sexy worstelbroekje. En in New York vond ze het zwarte pak opnieuw uit, door een leren Brunello Cucinelli-blazer te dragen, met daaronder een bh, minirok en panty in kousenbandstijl.

Het modejaar van Kristen Stewart

Zelfs wanneer Stewart vasthoudt aan traditionelere looks zorgt ze voor een moderne twist. Om de film in Berlijn te promoten, droeg de ster een wit tweed rokkostuum van Chanel, deels bestaande uit een doorschijnende stof, met daaronder een witte panty – onverwacht, maar toch chic. En voor een talkshow in New York droeg Stewart een zwarte haltertop met kralen van Mônot, compleet met een rok tot op de grond – een frisse kijk op de klassieke LBD.

Dit alles laat zien dat Stewart at the top of her game is dit jaar. Het is bewonderenswaardig als een ster trends negeert en haar eigen gang gaat. Bovendien is er veel zelfvertrouwen voor nodig om op klaarlichte dag in ondergoed of lingerieachtige kousen te lopen. Maar Stewart doet het keer op keer. En we kunnen er geen genoeg van krijgen.

De beste looks van Kristen Stewart

Bekijk hieronder de beste looks van Kristen Stewart van dit jaar tot nu toe.

Kristen Stewart draagt een look in lingerie stijl
©Getty Images
1/8
Native Share
De actrice draagt een wit tweed rokkostuum
©Getty Images
2/8
Native Share
Kristen Stewart draagt de korte broek trend
©Getty Images
3/8
Native Share
De actrice staat op de rode loper met een hoog uitgesneden body
©Getty Images
4/8
Native Share
Kristen Stewart draagt een rode broek met een witte top op de rode loper
©Getty Images
5/8
Native Share
De actrice draagt een volledig zwarte look met een haltertop
©Getty Images
6/8
Native Share
Kristen Stewart draagt een two-piece van een geblokt jasje met een rok en daaronder een bh
©Getty Images
7/8
Native Share
Kirsten Stewart gaat de straat op met opvallende Chanel beenwarmers en donkerrode hakken
©Getty Images
8/8
Native Share

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.