kristen-stewart-geeft-een-wel-heel-sexy-draai-aan-het-basic-zwarte-hemdje-289132
©Getty Images

Kristen Stewart doet method dressing op haar eigen manier, met in de hoofdrol van haar look het basic zwarte hemdje. De actrice woonde de première van haar film Love Lies Bleeding bij in een look die een subtiele knipoog is naar de bodybuilders in het verhaal.

Kristen Stewarts sexy kijk op het zwarte hemdje

De film volgt Stewart als sportschoolmanager en Katy O’Brian als bodybuilder en haar love interest, allemaal tegen de achtergrond van de jaren tachtig. Maar op de rode loper hoef je geen neonkleurige spandex te verwachten: Stewart bleef trouw aan haar stijl voor de première en combineerde haar eigen smaak met een silhouet dat past bij deze periode.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Stewart werd gestyled door styliste Tara Swennen en droeg een zwarte bodysuit met vierkante hals en spaghettibandjes. Het nauwsluitende stuk – van het merk Bettter – had een ultrahoge snit, waardoor de doorschijnende Wolford-panty van de actrice eronder goed te zien was. Ze maakte haar volledig zwarte look af met een paar zwarte Chanel-hakken met een puntige neus (Stewart is tenslotte een Chanel-meisje). Om haar onthullende bodysuit te bedekken, voegde ze een zwarte blazer toe, ook van Bettter. Het merk adverteert zichzelf als een upcycled label met ontwerpen die ze beschrijven als “zijn garderobe, opnieuw ontworpen voor haar”.

Hoewel de look misschien typisch Stewart is, koos ze direct na de rode loper voor comfort. Voor de Q&A tijdens de première trok ze een zwarte broek over haar bodysuit aan, en ruilde ze haar hakken in voor zwarte Adidas Gazelles en witte sokken. Een vrouw naar ons hart!

Kristen Stewart geeft een sexy draai aan het zwarte hemd
©Getty Images
Kristen Stewart bij de première van Love Lies Bleeding
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.