vergeet-haar-lingerielooks-het-kapsel-van-kristen-stewart-is-hier-de-echte-ster-290437
©Getty Images

Kristen Stewarts recente kledingkeuzes bevatten vooral huid, veelal in de vorm van lingerie. De actrice zet haar reeks ‘naakte’ looks voort en ging maandag in New York City op stap met jarretels, een bh van gaas en een leren blazer. Maar, wat vooral opviel, was het prachtige kapsel van Kristen Stewart.

Kapsel van Kristen Stewart

Stewart is goed in grungy, punky haar. Zo ook bij haar nieuwste look: een uitgegroeide mullet meets shag cut, oftewel een haarstijl met gezichtsbedekkende lagen, pony en een doorleefde textuur. Haar dat er niet professioneel gestyled uitziet, ook al heeft Stewarts vaste hairstylist Adir Abergel hoogstwaarschijnlijk een handje gehad in het creëren van de nonchalante look.

Bij een kapsel als dit draait alles om de knipbeurt. Als de vorm er is, valt het haar gewoon op zijn plaats met behulp van een beetje texturizing crème of spray. Het beste aan Stewarts coupe is dat het lang genoeg is om in een rommelige knot te worden opgestoken – zoals ze aan het begin van de week liet zien – of los gedragen te worden. Veelzijdiger dan je zou denken dus, die mussed-up mullet van K-Stew. Wij zijn voor.

kristen stewart kapsel knot
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.