coming-soon-ontdek-dit-gloednieuwe-clubhuis-in-het-centrum-van-amsterdam-282403

Wie wil ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven in Amsterdam, kan binnenkort toevlucht zoeken in een gloednieuw clubhuis. Na de opening van de eerste locatie in Rotterdam, vestigt het tweede Nederlandse NIO House zich namelijk in onze hoofdstad. In het iconische pand op de Leidsestraat kun je zorgeloos werken, vergaderen, ontspannen en connecten. Je moet nog heel even geduld hebben, maar één ding is zeker: NIO House Amsterdam opent in 2024 haar deuren.

Van Berlijn tot Beijing

Inmiddels vind je verspreid over de hele wereld 125 NIO Houses, van Berlijn tot Beijing. Om de huizen te kunnen bezoeken heb je geen abonnement nodig, en ook het boeken van een meeting room is eenvoudig: je hoeft enkel de NIO App te downloaden. Vanzelfsprekend bewonder je er de auto’s van NIO, maar ook als je geen autoliefhebber bent, is er genoeg te doen. Bestel een cappuccino in het café, werk je to-dolijst af in een van de werkruimtes, vergader in jouw geboekte meetingroom of bezoek een van de vele evenementen die het clubhuis organiseert – denk aan yogalessen, wijnproeverijen of netwerk-evenementen. Kortom, heb je behoefte aan een nieuwe (werk)omgeving, dan is dit clubhuis een bezoek waard.

Ontdek dit clubhuis in Amsterdam

Het in 2014 opgerichte automerk ontwerpt, ontwikkelt en bouwt krachtige elektrische auto’s voor een duurzamere toekomst. Sinds de ontwikkeling van de eerste auto in 2016, heeft NIO al 300.000 exemplaren gebouwd.

De clubhuizen dienen als een verlengstuk van de missie van het merk: to shape a joyful lifestyle. Wil je op de hoogte blijven van de opening van NIO House Amsterdam? Download de app, dan kun jij dit nieuwe clubhuis in Amsterdam in 2024 je tweede thuis noemen – inmiddels gingen al ruim 25.000 gelijkgestemden je voor.