deze-celebs-inclusief-yeliz-cicek-en-anna-nooshin-vierden-een-bruisend-en-stijlvol-feest-in-milaan-261231

Waanzinnige optredens, custom cocktails van 5-sterrenbartender Maura Milia en een fijne gastenlijst. Dit waren de ingrediënten van de 160e verjaardag van MARTINI in Milaan. Op de rode loper liepen onder andere Dakota Johnson, de Britse Emily in Paris-acteur Lucien Laviscount én onze eigen Yeliz Çiçek en Anna Nooshin. Helemaal leuk: Anna deed speciaal voor ons verslag van de feestelijkheden in Milaan én de prachtige rode loper-looks, van de ontvangst bij de Duomo tot het feest tot in de late uren in DAZI Milano.

Yeliz en Anna in Milaan

De trip naar Milaan van Anna en Yeliz begon met een welkomstaperitief en diner bij Giacomo Arengario, met uitzicht op de majestueuze Duomo. Volgens Anna een onvergetelijke ervaring, dankzij de perfecte samensmelting van cultuur en culinaire verfijning. “Het adembenemende uitzicht over de stad zorgde voor een romantische en intieme sfeer. Hoewel ik niet bekend was met de iconische locatie, voelde het meteen speciaal en typisch Italiaans. Het betreden van de Terrazza was echt magisch.”

Visueel spektakel

Het officiële verjaardagsfeest vond plaats in de hotspot DAZI Milano. Hier kwam een divers gezelschap samen om het merk te vieren. De ruimte zelf bestond uit verschillende kleine expositieruimtes die elk een eigen sfeer creëerden. Anna deed daar ook nog de nodige cocktailkennis op.

“Een van de hoogtepunten van de avond was het maken van de Elixer No 160 samen met award winning bartender Maura Milla. Ze deelde haar kennis en leerde mij hoe ik haar signature cocktail kon maken. Een geweldige ervaring.” Ook genoten modeliefhebbers, zoals Anna, van een visueel spektakel aan stijlen en ontwerpen van de genodigden. Kortom: een avond waarop creativiteit en zelfexpressie hoogtij vierden.

Bron van inspiratie

Ook Anna had de nodige looks uit de kast getrokken voor het feest in Milaan. Zo koos ze voor vrouwelijke silhouetten en ontwerpen die haar lichaam omhelsden. “Voor dit bezoek aan de Italiaanse stad wilde ik m’n vrouwelijkheid volledig omarmen en spelen met vormen. Ik werd tijdens de trip geïnspireerd door de prominente rol die vrouwen innemen in de Italiaanse cultuur én binnen het merk. Dit kwam vooral door Victoria en Maura, die allebei toonaangevende figuren zijn in het bedrijf. Hun aanwezigheid en invloed straalden een gevoel van empowerment uit. Zo was elk moment en elke rode loper-look doordrenkt met de sfeer en allure van la dolce vita.”

En dat is terug te zien in de beelden. Toen ook DJ Mia Moretti en daarna Tananai het podium betraden, was de avond compleet. En naarmate het inmiddels oranje gekleurde Milaan op de achtergrond verdween, begon de sfeer binnen te bruisen. Onder andere dankzij de nieuwe alcoholvrije cocktails, namelijk de MARTINI Vibrante en de Floreale. Dit zijn tevens dé cocktails van de zomer en favoriet van Vogue’s Yeliz Çiçek. Al met al een zeer geslaagde verjaardag voor het drankmerk dus.

Yeliz Çiçek en Anna Nooshin

Anna Nooshin en Yeliz Çiçek

Dakota Johnson en Lucien Laviscount

Dakota Johnson en Lucien Laviscount
©GETTY IMAGES

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni
©GETTY IMAGES

Harry Lambert 

Harry Lambert
©GETTY IMAGES

 

©GETTY IMAGES
©GETTY IMAGES
GETTY IMAGES
©GETTY IMAGES

Geen 18, geen alcohol.

Geniet, maar drink met mate.