deze-mentorsessie-geeft-je-zelfvertrouwen-een-boost-en-je-kunt-je-nu-gratis-aanmelden-275990

1 op de 2 vrouwen voelt zich minder zelfverzekerd dan mannen – dit wordt de confidence gap genoemd. Ook is aangetoond dat heb hebben van een mentor dit gat kan dichten. Om vrouwen te helpen hun volledige potentieel te ontplooien, lanceerde haarmerk Kérastase ‘Power Talks’. Een mentorprogramma dat vrouwen en mentoren samenbrengt om de confidence gap te dichten. Na een succesvolle start in de Verenigde Staten, werkt Kérastase nu samen met de NGO #SheDIDIT op lokaal niveau. Zo kunnen ze ook hier in Nederland vrouwen voorzien van een confidence boost.  Tijdens de heropening van de Rob Peetoom salon in Amsterdam-Centrum in Nederland werd dan ook een Kérastase Power Talks x #SheDIDIT gehost.

Drie merken tegen de confidence gap

Tijdens de Vogue Hair Spa kwamen drie van onze favoriete merken tezamen: Rob Peetoom, Kérastase en Redken. Naast hun gedeelde missie voor gezond en sterk haar, zet het trio zich tijdens de Hair Spa ook in om jonge vrouw een nodige boost zelfvertrouwen te geven. Hoofdredacteur Yeliz Ciçek interviewde tijdens de Vogue Hair Spa twee ondernemende en inspirerende powervrouwen, Hila Noorzai en Rochelle Peetoom, over hun beautyrituelen. Gevolgd door een Power Talk, om bekende gasten als Chelsea Weimar en Talissa Benamou te inspireren om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Vogue Hair Spa

Tijdens de Vogue Hair Spa kregen de gasten een hair treatment van de experts van Rob Peetoom. De heropende salon op de Elandsgracht in Amsterdam is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, van wacht- tot wasruimte. Vogue Friends waren dus verzekerd van de allerbeste ervaring – en jij bij jouw volgende bezoek ook.

Daarnaast kregen zij bij het Redken Science Lab persoonlijk advies van kleurspecialisten. Het advies? De haarverzorging uit de Redken Acidic Bonding Concentrate lijn. Deze krachtige, herstellende en beschermende haarproducten herstellen je lokken van binnenuit. Bijvoorbeeld door verzwakte haren te versterken, gespleten haarpunten te verminderen en haarbreuk te voorkomen. Dat kunnen niet alleen de gasten in de salon, maar ook haarliefhebbers thuis ervaren.

Meld je aan

We gaan terug naar de confidence gap, daar kun jij namelijk ook iets aan doen. Dat begint door je als vrouw met een leeftijd van 18 tot 35 jaar aan te melden voor de Kérastase Power Talks x #SheDIDIT. De gratis en eenmalige mentorsessies zijn ontwikkeld om je te inspireren en je handvaten te geven voor de toekomst. Aanmelden doe je hier. Vervolgens maak je hier een afspraak bij de Rob Peetoom. Niets is namelijk bevorderlijker voor je zelfvertrouwen dan een goede knip- of verfbeurt. Bij de heropende salon in Amsterdam-Centrum, of bij een salon bij jou in de buurt.

Ben je benieuwd naar de beelden van de Vogue Hair Spa? Die bekijk je hieronder.