baby-op-komst-met-deze-kinderwagen-loop-je-er-stijlvol-bij-296139

De uitdaging van elke aanstaande ouder: welke items schaf je aan voor de komst van je kind? Je prioriteit verschuift wellicht ietwat van esthetisch naar praktisch, maar een doordacht design en oog voor detail blijft ook in deze nieuwe fase van je leven onverminderd belangrijk. Zo wil je, om maar iets te noemen, investeren in een handige maar tegelijkertijd stijlvolle kinderwagen. Onze favoriet? Die vind je hieronder.

Een stijlvolle kinderwagen

Als kersverse ouder wil je het liefst zo comfortabel en makkelijk mogelijk door het leven gaan – de eerste maanden van het ouderschap zijn tenslotte al hectisch genoeg. Fijn dus om een kinderwagen te hebben die praktisch is en waar je kind goed in kan slapen.

Je vindt die fijne kinderwagen misschien wel bij Bugaboo. Je klapt de kinderwagen in een mum van tijd – met één hand – uit (en weer in), wat je een stuk mobieler maakt. Ideaal dus om mee te nemen in de auto, en om gemakkelijk thuis op te bergen. Je kunt ‘m zelfs over je schouder dragen, als een schoudertas. Bovendien is-ie zo ontworpen dat je er jaren mee vooruit kunt: de kinderwagens zijn modulair, waardoor je ze makkelijk tot een loopwagen ombouwt als je kind groeit.

Maar deze kinderwagen – op beide afbeeldingen de Fox 5-variant – is niet alleen handig, maar ook stijlvol. Zo is het ontwerp verkrijgbaar in allerlei kleuren. En wat zo leuk is, is dat je ‘m helemaal zelf samenstelt. Zo kun je verschillende kleuren kiezen voor de kap, de bekleding en de basis.

Meer accessoires

Nu kennen de meeste (aanstaande) ouders Bugaboo wel. Maar wist je ook dat het merk meer heeft dan alleen kinderwagens? Zo kun je er ook terecht voor campingbedjes, kinderstoelen, autostoelen en meer. En ook voor in en op de kinderwagen ontwerpen ze veel: shop handige regenhoezen, kleurrijke zonnekappen en knusse babycocons.

Fijn voor de planeet en je portemonnee is trouwens dat je de kinderwagens ook kunt huren of refurbished kunt kopen. Tijd om een praktische maar stijlvolle kinderwagen aan te schaffen? Je bekijkt (en shopt) de ontwerpen hier.

Twee mensen met een kinderwagen lopen over een zebrapad