vrijheid-en-zelfexpressie-dit-zijn-de-trends-voor-herfst-winter-2023-met-inspiratie-uit-new-york-267305

Herfst/winter 2023: het nieuwe modeseizoen waar dove grey en de stretchy haarband weer trending zijn. De eerste tekenen van een seizoen met een flinke dosis minimalisme en vrijheid. We spotten mannelijke elementen, deconstructie en drama gecombineerd met klassieke kleuren, onverwachte details en de terugkeer van basics. En door de lens van New York Fashion Week zien we vrijheid en zelfexpressie tot leven komen en siert kleurrijk modepubliek de straten. Het doet je herinneren aan de eindeloze mogelijkheden van de wereldstad. Een overload aan inspiratie dus.

Trends herfst/winter 2023

New York is ook voor modemerk Esprit een grote inspiratiebron. Het is evident dat de kernwaarden van het merk – speels, modern, cool – opnieuw onder de loep zijn genomen voor de herfst/winter 2023-collectie.

Gelanceerd op 6 september 2023, markeert de collectie officieel een nieuw tijdperk voor het merk. De visie komt tot leven met een nieuwe identiteit, hoogwaardige stukken en moedigt aan stijl en comfort te combineren. Een visie die naadloos aansluit bij de trends die eerder dit seizoen de catwalk sierden.

Tijdloos en veelzijdig

De nieuwe collectie is een samenstelling van statementstukken en tijdloze basics, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zachte popeline, ribfluweel, premium shearling en wol. Van moeiteloze truien, co-ord sets, oversized puffers tot blazers, corduroy pakken en wijde broeken. Speelsheid en effortless dressing up voeren duidelijk de boventoon. De finishing touch is het gebruik van achttien verschillende fits en wassingen van denim.

Als paradepaard van het nieuwe seizoen lanceert Esprit ook acht signature items, die de nieuwe identiteit van het merk belichamen. Tijdloze en veelzijdige stukken, die ieder seizoen zullen terugkeren. Een serie items waarmee het merk het effortless gevoel van stijl en vrijheid wil vieren en stimuleren. De tijdloze parka, joggingset, gebreide trui, jeans en lockerbag zijn het resultaat. En als het gaat over de modetrends voor herfst/winter 2023 is zeker dat het merk hier op eigen wijze helemaal op heeft ingespeeld.

Shop de nieuwe speelse en stadse collectie hier.

esprit