dua-lipa-bewijst-dat-haar-aura-manicure-verrassend-veelzijdig-is-295720
©Getty Images

Dua Lipa telt de dagen af tot de release van haar derde studioalbum Radical Optimism, en dat doet ze in stijl. Tijdens een drukke week in New York – waar ze onder meer werd gespot met haar vriend Callum Turner – pronkte Dua met een opvallende manicure: aura-nagels.

Een populaire manicure

Dua Lipa’s aura-nagels zijn een van de populairste nageltrends van vorig jaar. Aura heeft alles te maken met spiritualiteit en de stemming waarin je je verkeert. Een aura wordt omschreven als een energieveld dat een persoon omringt op basis van de gedachten en gevoelens die iemand uitstraalt. Deze zogenaamde energievelden kunnen verschillende kleuren aannemen, afhankelijk van de stemming waarin iemand zich bevindt.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Meestal hebben aura-nagels een basiskleur, gekozen op basis van het energieveld van de persoon in kwestie. Deze kleur is aangebracht op het midden van de nagel en loopt over in een andere tint richting de randen van de nagel. Het kleureffect van deze manicure zegt dus daadwerkelijk iets over de persoon wie je bent. Zo weerspiegelt rood een goed geaarde, energieke en wilskrachtige persoonlijkheid. En de kleur groen staat bijvoorbeeld weer voor iemand die sociaal en verzorgend is.

Dua Lipa’s aura-nagels

Dua’s nagels zijn voorzien van een blauwgrijze bolvormige kern over een vampy, zwarte tint. De kleurcombinatie zorgt voor een ietwat buitenaardse look. Een aura in deze blauwe kleur komt overeen met spirituele, vrijdenkende en intuïtieve persoonlijkheden. Dit lijkt in ieder geval de publieke persoonlijkheid van de zangeres te weerspiegelen.

De manicure blijkt veelzijdig te zijn, aangezien Dua haar aura-nagels zowel combineerde met een Chanel-jurk op het Time100 Gala als met denim op een off-duty dag. Daarmee bewijst ze dat deze manicure perfect is voor de spirituele girly-on-the-go.