dua-lipa-en-callum-turner-halen-hun-innerlijke-jane-birkin-en-serge-gainsbourg-naar-boven-291712
©Getty Images

Dua Lipa is goed op weg om een moderne Jane Birkin te worden. En dat komt vooral doordat ze haar Birkin-tas draagt op de meest Jane Birkin-achtige manier. Met haar aankomende nieuwe album Radical Optimism dat op 3 mei uitkomt, is de zangeres volop in de promo-modus. Deze week brachten haar verplichtingen haar naar Parijs, waar ze werd vergezeld door haar vriend Callum Turner. Samen was het beroemde koppel een heuse moderne versie van een ander beroemd koppel: Jane Birkin en Serge Gainsbourg.

Dua Lipa is moderne Jane Birkin 

Dua gaf in Parijs haar eigen draai aan een klassieke outfit. De zangeres droeg een wijdvallende bosgroene leren trenchcoat over een losse, lichtgewassen blauwe jeans met daarbij een paar Puma-sneakers. Naast haar Hermès Birkin-tas droeg ze ook een zwarte sjaal en een zonnebril van het merk Supreme Corso.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Sinds ze voor het eerst werd gespot met haar relatief kleine Birkin in november, heeft de Training Season-zangeres stappen ondernomen om de tas te dragen zoals de naamgever het bedoeld heeft. En dat wil zeggen: hoe meer versleten hoe beter, en volledig versierd met bedeltjes en accessoires. Haar open zwarte tas, tot de rand toe gevuld, was dan ook versierd met een mix van sleutelhangers, een kleurrijke Hermès Twilly-sjaal en een haarclip.

Nieuw it-koppel

Turner zag er sharp uit in een look met neutrale kleuren. De acteur droeg een marineblauwe polo over een wit T-shirt met een bruin leren jack, een zwarte jeans en zwarte laarzen. Klassiek, tijdloos, en vooral erg Frans. Met Dua Lipa’s excentrieke Birkin en Callum Turners klassieke, sobere stijl is het duo goed op weg om een nieuw mode it-koppel te worden. Chapeau!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine)