florence-pugh-stemt-haarkleur-af-op-valentino-jurk-tijdens-oppenheimer-premiere-261813
©Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM/Shutterstock via ANP

Het is dan wel niet de persreis van Barbie met alles erop en eraan, maar de tour van Oppenheimer levert ook stuk voor stuk ongelooflijke looks op. Zo verscheen Florence Pugh gisteren tijdens de première in Londen in een look waarbij ze haar haarkleur afstemde op haar jurk.

Florence Pugh stemt haarkleur af op jurk

Eerder deze week ging Florence Pugh in Londen al de rode loper op in een sexy koningsblauwe blazerjurk van Moschino Jeans. Gisteren verraste ze het publiek opnieuw in de Engelse hoofdstad, dit keer in een etherische, vloeiende jurk die onmiskenbaar meer Hollywood aandoet. Het beste eraan? Ze heeft zelfs haar haarkleur afgestemd op de jurk.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Gestyled door Rebecca Corbin-Murray, ging Pugh gekleed in een jurk uit de couturecollectie van Valentino, ontworpen door Pierpaolo Piccioli. De vloerlange, rugloze jurk in een oranje tint bevatte een zwierige sleep die zich leende voor de theatraliteit van een grote première van een blockbusterfilm. Pugh ging er helemaal voor door haar haar af te stemmen op de jurk. Haar scherpe buzzcut had ook een nieuwe kleur oranje (hiervoor was het nog lichtroze). De haarkleur roept bij ons ook veel vragen op: hoe vraag je dat in de salon? Sinaasappellimonade? Creamsicle? of toch Pumpkin Spice? Welke kleur het ook is, het ziet er prachtig uit.

Staking 

Of we Pugh binnenkort weer met zo’n geweldige look zien, is nog maar de vraag. Gisteravond kondigde vakbond SAG-AFTRA een staking aan en legden Hollywood-acteurs hun werk neer. Ook de cast van Oppenheimer steunt deze staking. De Londense premiere van hun film was vervroegd, waardoor de cast nog op tijd over de rode loper kon, maar daarna vertrokken castleden Cillian Murphy, Florence Pugh en Emily Blunt richting huis.

florence pugh Oppenheimer premiere haarkleur
©HENRY NICHOLLS / AFP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.