florence-pugh-onthult-een-radicale-haartransformatie-op-het-met-gala-252057
©Getty Images

Florence Pugh staat bekend om haar kapsels, die altijd out of the box zijn (van wetlooks tot golvende updo’s). Zo’n groot evenement als het Met Gala vraagt dan ook om een radicale haarstijl, moet de actrice gedacht hebben. Florence Pugh verscheen namelijk op de trappen van het Met Gala 2023 zonder haar kenmerkende blonde lokken. In plaats daarvan heeft de actrice zich een donkerbruine buzzcut aan laten meten die het bewijs is van haar voorliefde voor eigenzinnigheid.

Florence Pugh op het Met Gala 2023

Om het volume van haar gigantische Valentino-jurk op de rode loper van het Met Gala in balans te brengen, ruilde Pugh haar schouderlange lokken in voor een kortgeknipt kapsel. Het kleine beetje haar was donkerbruin van kleur voor een softe maar strakke look. Een opzettelijk uitgeveegde cat-eye, een roze lip en oorbellen met parels versterkten het zachte gevoel, terwijl Pughs neusring ervoor zorgde dat de juiste hoeveelheid punk nog steeds aanwezig was.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

En laten we het koninklijke hoofddeksel met verticale zwarte veren niet vergeten. Daarmee wist Pugh van haar op Karl Lagerfeld geïnspireerde look een modern flapper girl moment te maken.

Zou het geschoren kapsel van Florence Pugh het begin kunnen zijn van een gloednieuw buzzcut-seizoen? Bekijk haar look hieronder.

Florence Pugh op het Met Gala 2023
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.