bella-hadid-ondergaat-haartransformatie-het-model-is-nu-blond-235574
©Anthony Behar/Sipa USA

Bella Hadid kiest deze winter voor blond haar. Het model werkte samen met haarstylist Jessica Gillin en dé kleurexpert voor alle New Yorkse blondines Jenna Perry voor een laatste haartransformatie in 2022; ze wisselt haar bruine lokken in voor beigeblonde manen.

Bella Hadid gaat voor blond

“We zijn al een tijdje aan het dromen over een lichtere kleur, maar dit was een ‘Laten we eens kijken hoe ver we kunnen gaan’-moment”, zegt Perry. Eerst verfde ze het donkere haar van Bella zo blond mogelijk, voordat ze de uiteindelijke kleur creëerde. “We noemen deze tint ‘Baby Bella’ of ‘Aspen Blonde'”, voegt de kleurexpert eraan toe. “De kleur voelt maagdelijk en natuurlijk aan.”
Om lengte te creëren, heeft Gillin een reeks extensions gekleurd en een donkere aanzet gegeven om het bij de uiteindelijke tint te laten passen. Daarna knipte ze lange lagen en een pony. Wil je het kapsel nabootsen? Dan stelt Gillian voor dat je je kapper vraagt om een lange pony met een middenscheiding, met lagen die je gezicht omkaderen. Voor extra lengte kun je net als Bella gaan voor extensions.

Nieuwste haartrend

Oudere zus Gigi Hadid koos eerder al voor een blond kapsel – zij ging voor platinablond. Deze haarkleur debuteerde het model tijdens Londen Fashion Week. Andere beroemdheden die dit jaar voor de lichte kleur kozen, zijn Eiza Gonzalez en Kim Kardashian. Laatstgenoemde debuteerde haar platinablonde kapsel op de loper van het Met Gala, maar is inmiddels net als Bella beigeblond. Betekent dit dat de kleur de nieuwste trend is na de koperen haarkleurtrend die we overal zagen?
Bella Hadid Debuts a Dramatic Blonde Hair Transformation
©Courtesy of Bella Hadid
Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.