ook-elle-fanning-sluit-zich-met-kortere-lokken-aan-bij-team-bob-291494
©ANP

De bob heeft een moment, en nog een en nog een. De nieuwste versie van de korte haartrend is van Elle Fanning. De actrice liet haar haar kenmerkende kaarsrechte blonde kapsel knippen tot een lange bob, net tot aan de schouders.

Elle Fanning heeft een bob

Elle Fanning deelt haar bob op Instagram met een reeks foto’s en een aantal schaar- en bloemenemoji’s in de caption. De klassieke coupe blijkt het antwoord te zijn op de recente parade van verschillende bobs, die Gigi Hadid en Sydney Sweeney inspireerden hun lange lokken in te ruilen voor een korter kapsel. Denk aan de minimalistische bob, de Italiaanse bob en de barokke bob.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel de bob overduidelijk gepolijster is dan een shag of een mullet, is-ie net zo eenvoudig te personaliseren. Met verschillende lengtes, van midi tot micro, en creatieve extra’s zoals pony’s en lagen, kan de bob worden aangepast aan elke gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Daarnaast biedt de bob talloze stylingopties om de verfijnde coupe een eigenzinnige twist te geven. Denk aan speelse naar buiten gekrulde uiteinden of een natte look. Zo blijft de bob een tijdloos en eigentijds kapsel dat steeds opnieuw wordt uitgevonden.

Voor Fanning is een tijdloze look echter voldoende. Haar midi-bob staat officieel op ons beauty-moodboard voor de lente.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning)