cameron-diaz-is-voor-de-tweede-keer-moeder-geworden-291351
©Getty Images

Cameron Diaz heeft op 51-jarige leeftijd haar tweede kind mogen verwelkomen. Haar man, muzikant Benji Madden, bevestigde in een Instagrampost dat het koppel een zoon heeft gekregen. Hij onthulde meteen de naam van het kindje: Cardinal Madden.

Cameron Diaz verwelkomt tweede kind

‘We zijn allemaal zo blij dat hij er is!’, schreef Madden in zijn post. Cardinal is het broertje van hun vierjarige dochter Raddix, die in december 2019 is geboren. Naast het delen van hun namen heeft Diaz weinig onthuld over haar kinderen, behalve om Raddix te beschrijven als “het beste wat Benj en mij ooit is overkomen” in 2020.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De ster uit There’s Something About Mary en The Mask is de afgelopen jaren gestopt met acteren, omdat ze zich wilde concentreren op de opvoeding van haar dochter en het uitbreiden van haar biologische wijnonderneming Avaline. In 2024 zal ze echter voor het eerst in jaren weer op het scherm te zien zijn, wanneer ze samen met Jamie Foxx verschijnt in de toepasselijk getitelde Netflix-film Back in Action.

Moeder op oudere leeftijd

Diaz is een van de vele sterren die ervoor hebben gekozen om hun gezin op latere leeftijd uit te breiden. Neem bijvoorbeeld Naomi Campbell, die op cover van het maart 2022-nummer van de Britse Vogue poseerde met haar dochtertje, dat in 2021 werd geboren toen het supermodel vijftig was. In juni 2023 kondigde ze de komst van haar zoontje aan. “Een waar geschenk van God”, zei Campbell toen. “Het is nooit te laat om moeder te worden.” En in april vorig jaar beviel Million Dollar Baby-ster Hilary Swank op 48-jarige leeftijd van haar tweeling, Aya en Ohm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden)