emma-stone-ruilt-kenmerkende-donkerrode-lokken-in-voor-een-peroxide-blonde-dye-264323
©KENA BETANCUR/Getty Images

Coco Chanel zei het al: “A woman who changes her hair, is about to change her life.” Nu bedoelde ze natuurlijk niet de haartransformatie van Emma Stone, die nu blond is, maar je snapt het idee.

Emma Stone gaat voor blond

Met de film Poor Things – waarin Stone de rol pakt van een jonge vrouw die weer tot leven komt – in het vooruitzicht, is de actrice duidelijk klaar om het roer om te gooien. De makkelijkste manier? Een frisse coupe met een dramatische dye. Haar kastanjebruine lokken ruilde Emma Stone dan ook in voor een gedurfde kleur blond. Of er nu verandering in de lucht hangt, of dat ze er simpelweg zin in had; ze hoeft er hoe dan ook geen spijt van te hebben.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Emma Stone laat haar nieuwe look zien op Instagram, en dat blijft niet onopgemerkt. Verantwoordelijk voor de look is celebrity-haarstylist Mara Roszak. Onder de post reageerde Roszak: ‘Cool Girlie summer Bob chop chop We’re so into it!’. Stone is trouwens niet de enige die deze zomer van coupe veranderde. Rihanna liet een lange pony knippen, Emily Ratajkowski gaat voor de grootste haarkleurtrend en Florence Pugh heeft haar zomerse buzzcut nu platinablond geverfd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mara Roszak (@mararoszak)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.