de-beachy-waves-van-gigi-hadid-zijn-de-definitie-van-hot-girl-summer-262087
©Getty Images

Het internet staat vol met memes die vergelijken hoe we denken dat we eruitzien als we uit zee komen (zeemeermin-achtig, haar moeiteloos in de war, perfecte sunkissed glow), en de werkelijkheid (slordig, mascara uitgelopen, je snapt het wel). Supermodel Gigi Hadid is een van die mensen die de fantasieversie belichaamt – met jaloersmakende beachy waves.

De beachy waves van Gigi Hadid

Het bewijs daarvan postte Gigi afgelopen weekend op Instagram: zittend op een ligstoel op een gestreepte handdoek zag het model er zonder make-up stralend uit. Hadids moeiteloze strandhaar was een look die velen van ons urenlang proberen te bereiken (dat geldt eigenlijk voor al haar kapsels). Denk aan beachy waves met volume, een zonovergoten kleur en een zachte, zilte textuur. Het haar werd nonchalant opzij gegooid – een goede truc om volume te creëren – en de donkere haaraanzet omlijstte haar gezicht.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor iedereen die deze look thuis wil nabootsen, zijn er genoeg producten op de markt. Neem bijvoorbeeld de nieuwe Air Dry Spray van Hershesons, die ontworpen is om warrige golven te creëren zonder enige crunch. Spray gewoon op de uiteinden van je haar (droog of vochtig) en je krijgt zo die Gigi-achtige finish.

Enorme tattoo?

Hadids haar was niet het enige element van haar post waar fans commentaar op gaven. Zo liet het supermodel ook een grote tatoeage zien – een draak – boven op haar been. Het is onduidelijk of dit een echte tatoeage is (wij denken eerder aan henna of iets dergelijks) en wanneer ze die heeft laten zetten, maar het leek de meningen te verdelen. Een fan zei: ‘Ineens… zijn draken mijn favoriete dieren?’, terwijl anderen zich ook afvroegen of het echt of tijdelijk was. De glimlach op Gigi’s gezicht suggereert dat ze er hoe dan ook heel blij mee is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)