9-gewoonweg-perfecte-kapsels-van-gigi-hadid-die-we-direct-willen-kopieren-242049

Gigi Hadid is de coverster van Vogue’s nieuwe maartnummer. In onze shoot met het 27-jarige supermodel verandert ze continu van personage. Zo zien we Hadid onder meer als plastic bruid, pin-upgirl en als haar alter ego VeGiGi. De gemene deler? Ze bewijzen allemaal hoe makkelijk Gigi van gedaante kan veranderen – iets wat het model in het dagelijkse leven ook graag doet met haar kapsel. Hoewel ze bekendstaat om haar Californisch blonde lokken, is ze de laatste tijd vaak gewisseld van hairdo. Van donkerrood tot platinablond: deze kapsels van Gigi Hadid bieden de ultieme inspiratie voor je eigen look.

De beste kapsels van Gigi Hadid

De wereld maakte kennis met een donkerblonde sunkissed Gigi, maar inmiddels hebben we ook veel andere haarkleuren bij het model gezien. Zo haalde ze vorig jaar de krantenkoppen door voor platinablonde lokken te kiezen. Een jaar daarvoor probeerde ze de kopertrend, en maakte ze zelfs een uitstapje naar een vampy donkerrode tint voor het Met Gala 2021. Bekijk hieronder de beste kapsels van Gigi Hadid door de jaren heen.

Supermodel waves

Jaloersmakend lange en gezonde lokken behoren tot Gigi’s signature look. Hier, tijdens de CMA Awards in 2019, ging het model voor een klassieke coupe met zijscheiding.

Gigi Hadid met een zijscheiding
©Getty Images
1/9
Native Share

Top knot

De nonchalante hoge knot is al tijden een populair kapsel onder beroemdheden (zoals Lily Collins), en wij snappen wel waarom: het is chic maar toegankelijk. Misschien dat het kapsel Gigi daarom zo goed staat.

Gigi Hadid met een top knot
©Getty Images
2/9
Native Share

Koper

In 2021 rockte Hadid de kopertrend als geen ander. De haartransformatie van het model viel samen met het lente/zomer 2022-modeseizoen. Het resultaat? Gigi die alle aandacht trekt op de catwalk van onder meer Coperni, Versace en Alberta Ferretti.

Gigi Hadid met bruine steile lokken bij Coperni
©Spotlight
3/9
Native Share

Sleeky paardenstaart

Een show van Savage x Fenty vraagt om een krachtige rode loper-look. Gigi koos in 2019 voor een zwart korset, dat ze casual combineerde met een jeans. Haar beautylook was dan wél weer op en top glamoureus: een dewy huid en smokey eye met een sleeky paardenstaart.

Gigi Hadid met een sleeky paardenstaart
©Getty Images
4/9
Native Share

Mermaidlokken

Niets roept meer ‘zomervibes’ dan lange, golvende mermaidlokken. Het perfecte voorbeeld? Gigi’s kapsel op de catwalk bij Chloé.

Gigi Hadid met mermaidlokken bij Chloé
©Spotlight
5/9
Native Share

Vampy rood

Gigi zette haar koperrode tint iets donkerder aan voor het Met Gala in 2021. Het supermodel droeg een glamoureuze look van Prada. Haar lokken werden opgestoken en versierd met een fonkelende haarspeld.

Gigi Hadid met rood haar tijdens het Met Gala in 2021
©Getty Images
6/9
Native Share

Wetlook

Net als de bob en de pony heeft ook de wetlook een gouden status bereikt binnen de beautywereld. Het kapsel, waarbij het lijkt alsof de haren nog ‘nat’ zijn van het douchen, is ook favoriet bij Gigi Hadid. Tijdens de The Daily Front Row’s Fashion Media Awards in 2022 combineerde ze het kapsel met blauwe oogschaduw voor een frisse look.

Gigi Hadid met een wetlook
©Getty Images
7/9
Native Share

Platinablond

In maart 2022 veranderde Gigi drastisch van haarkleur: het model koos voor platinablond. Ze debuteerde haar nieuwe kleur op de catwalk bij Burberry, waarna nog vele geweldige haarmomenten volgden, zoals deze hoge paardenstaart.

Gigi Hadid met platinablonde paardenstaart
©Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin/Shutterstock
8/9
Native Share

Glamoureuze updo

Een van de vroegere kapsels van Gigi Hadid waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen, is deze glamoureuze updo tijdens een Maybelline-event in 2017. De volumineuze pony geeft de look een sexy twist.

Gigi Hadid met een glamoureuze updo
©Getty Images
9/9
Native Share