jennifer-aniston-geeft-haar-the-rachel-kapsel-een-update-voor-de-golden-globes-281282
©Getty Images

Het begin van het awardseizoen is een tijd om een statement te maken, of dat nu is door middel van een geheel vernieuwde look of, in het geval van Jennifer Aniston, een gemoderniseerde knipoog naar een iconische haarstijl uit het verleden. Lees hier over het kapsel van JenAn tijdens de Golden Globes 2024.

Jennifer Aniston tijdens de Golden Globes 2024

De actrice stal de show op de rode loper van de Golden Globes 2024 met een nieuwe gelaagde coupe die meteen deed denken aan ‘The Rachel’, een kapsel uit eind jaren negentig waarvan de invloed terug te vinden is in het huidige beautylandschap.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Om het kapsel naar de huidige tijd te halen (en haar eigen esthetische evolutie te eren), bleef Aniston weg van de ultra-afgeknipte coupes. In plaats daarvan koos ze voor lange lagen die flatterend rond het gezicht vielen. Het kapsel heeft nog steeds de diepe zijscheiding, maar was deze avond meer steil en chic dan volumineus. Dit kwam ook door de combinatie met een zwarte jurk met kralen, een zonovergoten huid en een bordeauxrode manicure. Het resultaat was meer een knappe ode dan een regelrechte throwback, maar toch zal deze ‘The Rachel’ 2.0 ongetwijfeld een heleboel mensen inspireren.

Jennifer aniston the rachel kapsel
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.