dit-is-hoe-je-in-3-stappen-het-perfecte-jennifer-aniston-kapsel-krijgt-224934
©Getty Images

Zal er ooit een dag komen dat we stoppen met onze obsessie voor het haar van Jennifer Aniston? Als je een millennial bent: onze Jen was een van de boegbeelden voor ‘geveerde’ kapsels – de moderne ‘Rachel’ was vorig jaar nog trending – en voor beachy, zonovergoten kleuren. Al die jaren heeft Aniston samengewerkt met haar vaste kapper Chris McMillan.

Het perfecte Jennifer Aniston kapsel in 3 stappen 

McMillan onthulde op Instagram de geheimen van Aniston’s kenmerkende haar en postte een zwart-wit foto van Aniston die glimlachte toen ze voor een evenement in de glamourstoel zat. ‘Love a good blowout‘, schreef hij. ‘Vol, maar recht.’ Vervolgens gaf McMillan dé informatie die we allemaal willen en legde hij uit hoe hij het perfect geföhnde kapsel voor Jen creëert.

Stap 1: verdeel het haar in secties

‘Ik neem anderhalve sectie, te beginnen bij de nek, en föhn het haar (pas gewassen en handdoekdroog)’, schrijft hij. McMillan gebruikt geen product in het haar om ervoor te zorgen dat de föhn goed blijft zitten, maar maakt het indien nodig opnieuw nat met een waterfles.

Stap 2: gebruik het mondstuk

Hij noemt de ronde borstelharen van Ibiza Hair Tools het haarinstrument dat ‘altijd resultaten oplevert.’ Zijn advies is om het föhnen eenvoudig te houden en ervoor te zorgen dat het mondstuk langs de haarschacht wordt geleid voor een gladde afwerking.

Stap 3: boost de wortels

Key is om de wortels echt te liften en te drogen’, voegt hij eraan toe, wat verklaart waarom Anistons haar altijd moeiteloos volumineus is. Niet teveel, maar precies de juiste hoeveelheid.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.