zien-julia-roberts-trapt-de-lente-af-met-een-pony-248277
©Getty Images

Een pony voor de lente? Revolutionair. Althans, dat is het zeker voor actrice Julia Roberts. De actrice maakt een verschijning op de rode loper in Genève en toont hier haar nieuwe, frisse kapsel.

Julia Roberts in Genève

Op dit moment bevindt de internationale horloge- en juwelenindustrie zich in Genève voor Watches and Wonders, een vakbeurs dat ieder jaar wordt gehouden. Uiteraard is Chopard-ambassadeur Julia Roberts ook van de partij, en wel met een nieuw kapsel. Geknipt door de beroemde haarstylist Serge Normant en gekleurd door Kadi Lee, voelt de pony fris en modern aan, met een rock-‘n-roll-twist uit de jaren zeventig.

Het algehele effect is erg Daisy Jones & the Six – vooral met de langere shag en messy waves. Om de look te perfectioneren, draagt Roberts een ingetogen make-uplook, gecombineerd met een crèmekleurig Nells Nelson-pak. Voor haar avondprogramma in de Zwitserse stad kleedde de actrice zich om naar een zwarte jurk van Victoria Beckham.

Pony

De ster is niet de enige die dit seizoen met een pony experimenteert. Tijdens de BAFTA’s van 2023 herinnerde Sophie Turner ons er ook aan hoe goed curtain bangs staan – een veelzijdige look die iedereen met een pony kan creëren door hem simpelweg door het midden te knippen en naar beide kanten te scheiden.

Meer recentelijk spotten we Emily Ratajkowski in New York nadat ze haar piekerige pony inruilde voor een nog vollere pony. De sterren zijn overduidelijk van mening: met de start van een nieuw seizoen is er geen beter moment om na te denken over een andere look.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Serge Normant (@sergenormant)