emily-ratajkowski-debuteert-een-pulp-fiction-achtige-bob-bij-marc-jacobs-show-241010
©Getty Images

Emily Ratajkowski staat bekend om haar lange bruine lokken, maar op de eerste rij bij de herfst/winter 2023-show van Marc Jacobs onthulde ze een dramatische nieuwe look: een donkere golvende bob en een choppy fringe. De beautylook doet sterk denken aan een iconisch filmpersonage.

Emily Ratajkowski met golvende bob

Emily Ratajkowski wist – zoals bijna altijd – de ogen op zich gericht te krijgen door haar lange lokken in te ruilen voor een korte bob. Het nieuwe kapsel van het model schampte haar kaaklijn en deed denken aan de beroemde look van Uma Thurman als Mia Wallace in Quentin Tarantino’s cultfilm Pulp Fiction uit 1994. Het belangrijkste verschil? Wallace’s bob was kaarsrecht, terwijl Emily’s onverzorgde, rommelige golven veel textuur hebben.

Hoe ze haar nieuwe look verder versterkte? Door voor een zwoele make-uplook te kiezen met een smokey eye en overlined lippen die passen bij de neutrale tinten van haar outfit. Over die outfit gesproken: Ratajkowski draagt een look uit Jacobs’ herfst/winter 2014-collectie, bestaande uit een doorzichtige geribde top, een bruine wollen broek met rits en een shearling jasje. Het resultaat? Een totaal andere Emily dan we gewend zijn.

Emily Ratajkowski bij de show van Marc Jacobs
©Getty Images
Ratajkowski droeg een archieflook van Marc Jacobs' herfst/winter 2014-collectie tijdens de meest recente show van de ontwerper.
Pulp Fiction
©Collection Christophel / Alamy Stock Photo
Uma Thurman in 'Pulp Fiction'.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.