kaia-gerbers-chocolate-glazed-haar-is-een-van-de-grootste-haarkleurtrends-van-2024-302747
©Getty Images

Niet alleen de hot girl summer maar ook de hot brunette summer komt eraan, en niemand minder dan Kaia Gerber is fan. Het model heeft de afgelopen maanden haar lange lokken een diepere tint bruin gegeven, wat perfect past bij een van de grootste haarkleurtrends van dit jaar: chocolate glaze.

Kaia Gerber met chocolate glazed haar

Kaia Gerber woonde deze week de première van de film The Bikeriders bij in Los Angeles, met een haarlook die alleen maar beschreven kan worden als perfect. Glanzend, zijdezacht en zonder ook maar een pluizige of loshangende lok viel het chocolate glazed haar van Gerber over haar schouders, reikend tot net boven haar borst. De hoogglanzende look doet denken aan de liquid haartrend, maar dan in een specifieke bruine kleur. Haarstylist Bryce Scarlett, die ook werkt met Margot Robbie, is verantwoordelijk voor Gerbers look.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Rijk, multidimensionaal chocoladebruin is dit jaar een van de grootste haarkleurtrends. Celebrity-haarkleurexpert Nicola Clarke stelt dat brunettes dit jaar “iets meer durven uit te proberen met hun haarkleur”. Wat er aan de haarlook voorafgaat? “In de salon glazuren we het haar met een gloss, zoals Redken’s Shades EQ”, legt ze uit. “Ik breng graag de diepere roodtinten naar voren die het haar zo glanzend en mooi maken.” Gerbers nieuwe kleur is donker maar ook warm, waardoor het de perfecte tint voor een brunette is. Heb je daarnaast, net als het model, krachtige wenkbrauwen en donkere ogen? Dan is het channelen van je inner Kaia Gerber alles wat je wil deze zomer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.