dakota-johnson-draagt-de-perfecte-anti-bruidsjurk-302563
©Getty Images

Er doen al jaren geruchten de ronde over een verloving tussen Dakota Johnson en Chris Martin. Johnson, die al jaren samen is met de Coldplay-zanger, zou namelijk een fonkelende ring aan haar ringvinger dragen. De geruchten hebben bovendien iets te maken met de eindeloze fascinatie van fans voor een uitbreiding van het bekende (samengestelde) gezin, als Johnson met de zanger zou trouwen (Chris Martin heeft twee kinderen met Gwyneth Paltrow). Het is heel goed mogelijk dat ze al getrouwd zijn, tijdens een low key strandceremonie in Puerto Vallarta, waarschijnlijk met Coldplays nummer Sparks op de achtergrond. Maar wie wil blijven speculeren: deze week gaf Johnson een glimp van hoe een trouwjurk er mogelijk voor haar uit zou kunnen zien, in de vorm van de perfecte anti-bruidsjurk.

Dakota Johnson draagt een anti-bruidsjurk

De Madame Web-ster was aanwezig bij een officiële vertoning van de film Daddio en droeg voor de gelegenheid een nauwsluitende, verfijnde ivoorkleurige midi-jurk van Chloé met een subtiele glimp van wat modeprofessionals een side boob noemen – nog een vrij ingetogen keuze voor de queen van de naked dress. Een paar zwarte muiltjes met hak gaven het geheel een meer edgy look, terwijl een chique strik in haar golvende, half opgestoken haar de look een elegante twist gaf.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dat Johnson het Chloé-meisje speelde aan de vooravond van een eerste blik op het nieuwe werk van haar vriend Alessandro Michele voor Valentino is opvallend te noemen, aangezien Johnson meermaals gehuld ging in een Gucci-look naar zijn hand. Het roept wellicht de vraag op of de ontwerper dezelfde groep vrienden zal aanwijzen om op te treden als merkambassadeurs voor Valentino.

We zouden Johnson zeker kunnen zien in de jaren zeventig-looks uit de collectie van Michele voor Valentino, die volgens Vogue Runway’s Tiziana Cardini een eerbetoon waren aan de “hippie-chique, vrouwelijke verfijning van Valentino” uit die tijd. Maar ook de ingetogen crèmekleurige ontwerpen geïnspireerd op Valentino’s Sfilata Bianca-collectie uit 1968 zouden perfect zijn voor alle bruidswensen die Johnson zou kunnen hebben. Als Johnson Michele volgt in zijn nieuwe avontuur bij Valentino, dan zijn dit zonder twijfel de looks die we willen zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgie Eisdell (@georgieeisdell)