megan-fox-ruilt-haar-kenmerkende-donkere-lokken-in-voor-rood-haar-246646
©Diggzy/Shutterstock/ANP

Bordeaux, zonsondergang, merlot en abrikoos: rood haar in alle tinten is een mainstay haarkleur sinds het begin van 2021. En als je dacht dat de rode heerschappij voorbij was, think again. Beroemdheden blazen de trend weer nieuw leven in, onder wie Megan Fox, die de afterparty van de Oscars bijwoonde nadat ze haar kenmerkende donkere lokken had ingeruild voor rood haar. De warme toon legt de lat hoog voor toekomstige liefhebbers van een koperkleurige coupe, een haarkleur die ook nu weer tot dé trends van het moment behoort.

Megan Fox heeft nu rood haar

Na verschillende karmozijnrode varianten te hebben besproken, koos kleurspecialist Jacob Schwartz voor een diepe koperkleurige tint, waarbij de kleur met behulp van Redken’s nieuwe Color Gels Oils de balans bewaart tussen een gestileerde en natuurlijke look. Het eindresultaat toont een stralende Megan Fox met een middenscheiding in haar kersverse rode haar, samen met een krachtige wenkbrauw, een overlined lip en een perfect opgemaakt gezicht.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

De nieuwe kleur laat de gelaatstrekken van de 36-jarige actrice op een flatterende manier uitkomen. Temidden van de wervelende geruchten rond haar (zeer openbare) relatie met Machine Gun Kelly zorgt deze look zeker voor een spetterend statement.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.