rihanna-rockt-haar-natuurlijke-krullen-tijdens-lanceringsevenement-fenty-hair-301261
©Getty Images

Rihanna, bekend om haar altijd veranderende kapsels, verraste haar fans met een haarlook die teruggaat naar de basis: haar natuurlijke krullen. Het ‘nieuwe’ kapsel droeg ze tijdens de lancering van – hoe kan het ook anders – haar nieuwe onderneming Fenty Hair.

Rihanna rockt natuurlijke krullen

Fans spotten Rihanna al eerder buiten op straat in New York met haar geblondeerde krullen, maar dit bleek dus niet enkel een off-duty look te zijn. Op de rode loper tijdens het lanceringsevenement voor Fenty Hair in Los Angeles besloot de zangeres namelijk ook haar natuurlijke haarlook te tonen. Rih combineerde het korte kapsel met een custom bordeauxrood ensemble inclusief een oversized leren jas van Khaite en een gigantische, glinsterende ketting.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dat Rihanna haar natuurlijke kapsel laat zien, is vast geen toeval. Na de aankondiging van Fenty Hair, dat op 13 juni wordt gelanceerd, uitten fans kritiek op haar pruik in de promotievideo. Rihanna reageerde op de kritiek door haar liefde voor veelzijdigheid te benadrukken. “Jullie weten hoe belangrijk het voor me is om mijn haar te veranderen”, zei ze in haar aankondiging, terwijl ze een lichtblonde pixie-pruik droeg. “Ik heb bijna elke textuur, kleur en lengte gehad. Daarom lanceer ik een flexibele lijn met producten die alle haartypes versterken en herstellen. Het is tijd om te spelen en sterker te worden door stijl.”

rihanna font hair
©Getty Images