de-subtiele-sun-kissed-highlights-van-selena-gomez-zijn-perfect-voor-brunettes-279105
©Getty Images

Ze mag dan wel een trouwe brunette zijn, maar Selena Gomez weet nog steeds precies hoe ze haar haarlook moet opschudden, dit keer met sun-kissed highlights. Enkele subtiele, zonovergoten highlights in haar mokkakleurige halflange coupe vormden de perfecte match voor haar op CEO’s geïnspireerde look in Parijs van afgelopen week.

De subtiele highlights van Selena Gomez

Gomez gaf een masterclass in hoe je het gezicht kunt oplichten zonder af te wijken van je natuurlijke bruine haarkleur. Op Instagram zien we hoe haar donkerbruine lokken een subtiele upgrade kregen met warmblonde babylights. Babylights, een kleurtechniek die geliefd is bij veel kleurexperts, zijn dunne strengen kleur die kunstig zijn geplaatst om het gezicht te omlijsten en het haar meer dimensie te geven. Wil je ook natuurlijke highlights à la Selena Gomez (misschien zelfs nog vóor de feestdagen)? Bezoek dan bijvoorbeeld een van onze favoriete kappers van Amsterdam.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Gomez’ haarstijl met een zijscheiding had een gepolijste afwerking, naast de stiekem geplaatste blonde babylights die haar gezicht een natuurlijke glans gaven. De ster maakte haar beautylook af met een smoky eye en een feestelijke rode manicure – altijd een uitstekende kleur, niet alleen voor de feestdagen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.