zorgt-kendall-jenner-voor-een-comeback-van-deze-chique-nageltrend-279893
©ANP

Kendall Jenner geniet op dit moment met haar (girl) squad in de sneeuw. Ze is onder anderen met Hailey en Justin Bieber op skitrip in Aspen. Het model is daar gespot met iets verrassends. En nee, dit gaat niet over het gezelschap waarin ze verkeert of een bijzonder ensemble, ze valt op door haar nagels. Toen ze een selfie maakte, en daarbij een espresso Martini postte (in een bijpassende chocoladebruine jas van Phoebe Philo) vroegen we ons af: zorgt Jenner voor de comeback van klassieke vierkante nagels?

Kendall Jenner gespot met chique nagels

“Vierkante nagels maken een comeback”, zegt de nagelstyliste die verantwoordelijk is voor Jenners vierkante nagels Zola Ganzorigt. Korte nagels beleefden een big moment in 2023, en voor iemand die houdt van sport (in Jenners geval snowboarden), is dit volgens Ganzorigt een goede modebewuste en toch functionele middenweg. “Het is ook beter om de nagels kort te houden vanwege haar werk”, voegt Ganzorigt toe.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Om de klassieke Franse look te krijgen (maar niet het gevoel te hebben dat je bent getransporteerd naar je nagelstudio op de middelbare school), heeft Ganzorigt een tip: houd de witte rand scherp en dun. “Dat maakt het modern en chic.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.