dit-is-de-nieuwe-80s-vibes-nageltrend-waar-hailey-bieber-dol-op-is-294053
©ANP

Move over glazed donut nails, er is een nieuwe (ook weer niet helemaal nieuw, want onder meer in 2010 was het on trend) nageltrend waar Hailey Bieber dol op is: de glow-in-the-dark manicure. Een dikke hit in de jaren tachtig en later het ultieme accessoire voor kelderfeestjes in 2015. En nu is de manicure dankzij het model (en influencer) bezig aan een heuse comeback.

Bieber showde haar opvallende nagels via social media. Ze droeg verder een oversized leren jack en een monochrome zwarte outfit waardoor haar nagels er echt uit knalden. Beauty mastermind achter deze nieuwe look voor de nagels: nailartist Zola Ganzorigt, mede-ontwikkelaar van de glazed donut nagels.

Glow-in-the-dark nagels van Hailey Bieber

Bieber zorgde zoals gezegd al eerder voor een populaire nageltrend toen haar glazed donut nails viral gingen, dus ook deze keer verwachten we dat het een hit zal worden. Volledig te begrijpen, want eerlijk is eerlijk: wij willen het nu stiekem zelf ook proberen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel Ganzorigt niet heeft verteld welke kleur ze gebruikte voor de slijmgroene nagels van Hailey Bieber, zijn er genoeg opties die je kunt proberen. Om de look thuis te krijgen, kun je bijvoorbeeld de Insta-Dry Glow-in-the-Dark-collectie van Sally Hansen proberen, die verkrijgbaar is in vier verschillende tinten. You are ready to glow.