margot-robbie-heeft-een-nieuwe-coupe-en-gaat-ook-voor-de-bob-294011
©Getty Images/Jeff Krevitz

Tijdens de Barbie-perstour leek het alsof Margot Robbie nooit meer terug zou keren naar haar beachy-stijl. Van roze garderobes tot het kunstig gekrulde peroxideblonde haar en XXL-paardenstaarten, het verkleden als de beroemde pop zorgde voor een overtuigende pr-stunt bij elke première en elk evenement. De wereld smulde ervan, maar de actrice heeft nu toch echt definitief afscheid genomen van haar Barbie-era.

Margot Robbie gaat voor een nieuwe coupe

Tijdens de Breakthrough Awards afgelopen weekend in Los Angeles verscheen de actrice op de rode loper met een nieuwe coupe: sun-kissed highlights en een midi-bob. Bye bye Barbiecore, hallo klassieke glam-look. Het is voor het eerst sinds 2018 dat Margot Robbie de schaar in de lokken zette en dat doet haar goed. Haar haarstylist voor de gelegenheid, Christopher Farmer, deelde een foto van Margots nieuwe coupe op Instagram.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

En zo voegt de actrice zich net als onder anderen Ella Fanning, Ayo Edebiri, Jennifer Aniston, Penélope Cruz, Gigi Hadid en Selena Gomez bij team bob. De korte(re) coupe is nog nooit zo populair geweest en is op dit moment de absolute favoriet van de sterren. Geen wonder: het is misschien een tussenvorm, maar het flatteert alle gezichtsvormen en biedt een onderhoudsvriendelijk alternatief voor kortere bobs. Hollywoodsterren lijken dit jaar allemaal afscheid te nemen van hun lange haar en te kiezen voor een kortere coupe.

De bob is het favoriete kapsel van de sterren

De bob zien we op dit moment in vele variaties terugkomen, iets wat al goed te zien was tijdens het awardseizoen. Zowel bij de Golden Globes als de SAG Awards zagen we onder andere de ​​korte microbob, de halflange lob (de lob) en de Italiaanse bob (schuine lengte en volume) voorbijkomen.

Robbie werd overigens onlangs gespot op de set voor haar nieuwe film A Big, Bold Beautiful Journey in Los Angeles, waar ze pronkte met nog een nieuwe haarlook: koperkleurige lengtes en piekerige pony. Maar dat bleek een pruik te zijn.