gigi-hadid-neemt-afscheid-van-haar-lange-lokken-en-gaat-voor-de-korte-bob-289747
©Getty Images

Twee weken geleden was Gigi Hadid de ster van de Vogue World 2024 aankondiging (we gaan naar Parijs!). Dat blijkt voorlopig een van de laatste keren dat we haar zagen met lang haar. Afgelopen zaterdag postte Gigi Hadid namelijk een foto op Instagram, waarop duidelijk werd dat ze haar golvende lokken inruilde voor een nieuw en trendy kapsel: de korte bob.

Gigi Hadid heeft nu een korte bob

Voor deze stijlvolle haartransformatie vertrouwde Gigi Hadid (terecht) op Chris McMillian. Dit haargenie is al sinds de jaren negentig favoriet bij beroemdheden. Samen met Jennifer Aniston creëerde hij een van de bekendste kapsels ter wereld: ‘The Rachel’. Op social media deelde de haarstyilst een video over de haarstransformatie van Gigi Hadid, ondersteund door de melodie van Jeannie C. Riley en Loretta Lynn’s ‘Act Naturally’.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Kort haar is zeker de stijl van het seizoen. Zo zien we het populaire korte kapsel bij royals en sterren als koningin Letizia, Penelope Cruz en Elsa Hosk. Alle drie hebben ze onlangs hun lengtes afgeknipt. Anders dan in 2021 – toen Hadid de revolutie voor rood geverfd haar begon (die je nog terugziet in Vogues selectie van Hadids mooiste kapsels) – is Gigi Hadid dit keer dus niet zozeer de trendsetter, al weten we zeker dat het voor velen nét dat duwtje in de rug is voor de korte bob.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.