gigi-hadids-off-duty-look-bewijst-dat-je-er-ook-met-een-badhairday-stijlvol-uit-kunt-zien-270265
©ANP

Gigi Hadid heeft een rustige modemaand achter de rug. Het supermodel was dit seizoen op slechts drie catwalks te zien: Versace, Chanel en Miu Miu. Hoewel we Hadids strut op de catwalk vaak moesten missen, serveerde het model ons wél stijlvolle streetstyle-outfits. Na de show van Miu Miu in Parijs droeg Gigi een stijlvolle off-duty modellenlook die de ultieme balans is tussen mannelijk en vrouwelijk, én perfect is voor wanneer je een badhairday hebt.

Gigi Hadid in stijlvolle off-duty look in Parijs

Hadid arriveerde in Hôtel Le Royal Monceau-Raffles Parijs in een outfit waarin het mannelijke en het vrouwelijke harmonieus samengaan. De Guest in Residence-oprichter droeg een witte, geribbelde tanktop en een zwarte geplooide maxirok met een hoge split. Daarbij droeg ze een paar lieve, zwarte leren ballerina’s van Mansur Gavriel, compleet met strik op de bovenkant.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Maar ze voegde ook een stoer randje toe aan haar look, met behulp van haar accessoires. Het model droeg een bruine, oversized, leren bomberjack, die ze openritste om haar croptop te showen. Ze voegde er een ovale zonnebril met goudkleurige randen aan toe, en een chique zwarte tas van Prada om het geheel af te maken. Tot slot droeg Gigi een baseballpet van de New York Yankees voor een jongensachtige twist – een van de trends van deze zomer en tevens dé manier om je badhairday op subtiele wijze te verbloemen. Zeker in combinatie met Gigi’s casual-chique look.

De neutrale, sobere outfit leek wel een chique variant van een sitcom-look uit de jaren negentig; dankzij haar vrouwelijke look en mannelijke styling leek Hadid op het kind van Rachel Green en George Costanza. En dat klinkt wat ons betreft als muziek in de oren.

Gigi Hadid na de Miu Miu show in Parijs
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.