gigi-hadid-en-emily-ratajkowski-kiezen-voor-excentrieke-schoenen-bij-de-victorias-secret-show-267165
©Getty Images

Woensdagavond trok de Victoria’s Secret-show van 2023 (ook wel de ‘World Tour’ genoemd) in New York een hele reeks beroemdheden aan, zoals Naomi Campbell, Priyanka Chopra-Jonas en Lila Moss. Zoals verwacht pronkten de aanwezigen met oogverblindende outfits. Het waren echter de onverwachte schoenenkeuzes van fashion girls Gigi Hadid en Emily Ratajkowski die ieders aandacht trokken.

Gigi en EmRata bij Victoria’s Secret-show 2023

Op de roze loper in The Manhattan Center maakte Gigi indruk op toeschouwers in een levendige gele nauwsluitende midi-jurk uit Ferragamo’s herfst/winter 2023-collectie (look 49, om precies te zijn), met een gewaagd hoge dijsplit. Ze vulde haar ensemble aan met een opvallende zwartleren clutch, ook van Ferragamo. Maar wat echt opviel, waren haar onconventionele zwarte pumps met een kunstzinnige omgekeerde hak.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Ratajkowski omarmde ook de zogeheten wrong shoes-trend, die populair is bij zowel TikTokkers als Vogue-redacteuren. Haar look bestond uit een zwarte leren set, bestaande uit een korte mouwloze top en een uitlopende broek met hoge taille. Ze maakte het geheel af met opvallende zwarte lakleren plateauhakken, die nog meer drama aan haar outfit toevoegden. De les die we hier geleerd hebben? Kiezen voor een excentrieke schoen, zoals Gigi en EmRata, kan een wereld van verschil maken in elke look.

Gigi Hadid bij de Victoria's Secret-show
©Getty Images
Emily Ratajkowski bij de Victoria's Secret-show
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.