emily-ratajkowski-is-in-haar-skatergirl-tijdperk-beland-264780
©ANP

Laat iemand Avril Lavigne bellen, want we hebben een sk8er boi – of eigenlijk girl – gespot. Emily Ratajkowski is gezien terwijl ze door de straten van New York wandelde, in een look die alleen kan worden omschreven als skatergirl.

Emily Ratajkowski als skatergirl

Het roodharige model, auteur en podcastmaker combineerde een witte strapless croptop met een paar baggy, knielange denim shorts (we zijn blij om te zien dat EmRata een fervent supporter van de jorts is). Ratajkowski is een bekende fan van Vans en droeg een paar lage zwartblauwe Old Skools. Ratajkowski gaf haar ietwat jongensachtige look wat vrouwelijke accenten, zoals een naamketting van Sylvester – een lieve ode aan haar tweejarige zoontje – en een leren Loewe-schoudertas met een jacquard anagram-band.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dit is niet de eerste keer dat Ratajkowski zich kleedt alsof ze je haar kick flip wil laten zien. Tijdens een wandeling met haar hond Colombo, vorige maand, verstopte ze haar lokken onder een Gucci-pet en droeg ze een witte Cara Mia-tanktop, een olijfgroene cargobroek en Salomon Xt-6 sneakers. Ze is duidelijk fan van het kleurenpalet, aangezien ze een paar dagen eerder ook op stap ging in een oversized T-shirt, een cargobroek en witte tennisschoenen.

Vrouwelijk vs. mannelijk

De persoonlijke stijl van de My Body-auteur schommelt tussen heel vrouwelijke looks – denk aan doorschijnende mini-jurkjes met zichtbare strings, bodyconlooks en laag uitgesneden haltertops – en een meer mannelijke esthetiek, zoals baggy jeans, cargobroeken, oversized T-shirts en sneakers. Het is duidelijk dat Ratajkowski beide kan. En in het geval van EmRata’s skatergirl-looks zullen we nooit zeggen: see you later boy.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.