sofia-richies-chocoladebruine-nagels-zijn-perfect-voor-de-herfst-275228
©Getty Images

Van haar ideale look voor een bruiloft tot haar pumpkin spice-outfit: Sofia Richie serveert ons de laatste tijd look na look. Nu geeft Richie haar outfit opnieuw een upgrade die perfect is voor de knusse herfstmaanden. Toen ze afgelopen weekend op stap ging voor een evenement, pronkte Sofia Richie Grainge met een diepe chocoladebruine kleur op haar nagels. Een kleur die chic en modern tegelijk is: de perfecte inspiratie voor je volgende manicure deze herfst.

De chocoladebruine nagels van Sofia Richie

“Ik hou van deze nagelkleur”, schreef celebrity nail artist Betina Goldstein in de comments onder Sofia’s Instagrampost, waarop ze haar outfit toont voor het Baby2Baby Benefietgala. De celeb droeg een zwarte, vloerlange jurk van Chanel, en maakte haar look af met een diepbruine manicure.

Hoewel chocoladebruin niet per se een voor de hand liggende kleurkeuze is (we gaan toch vaker voor rood, wit of roze), is het een flatterende kleur voor alle huidtinten. Niet gek dus dat ook andere beroemdheden, zoals Kendall Jenner en Lily James, fan zijn.

Zo maak je de look zelf

Om de look thuis na te maken, kies je voor een chocolade- of andere diepbruine tint. Onze favorieten zijn Essie’s Expressie-bruin en Hermès’ luxe Les Mains Nail Enamel in 95 Brun Bistre, een rijke koffietint die perfect is voor herfstnagels.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel de chocoladebruine manicure al chic is met enkel een mooie glanzende topcoat eroverheen, willen nailartliefhebbers misschien experimenteren. In dat geval kun je afkijken bij Goldsteins bruine tartan-nagels hieronder. Wel íets minder makkelijk om zelf aan te brengen. Hoe dan ook, wij gaan onze nagels zo snel mogelijk donkerbruin lakken om helemaal te matchen met dit knusse herfstweer.