sofia-richie-ruilt-haar-blueberry-milk-nagels-in-voor-een-lavendelkleurige-manicure-262939
©Getty Images

Inspiratie nodig voor je volgende bezoek aan de nagelsalon? De nieuwe lavendelkleurige manicure van Sofia Richie is dé kleur om te proberen. De pasteltint is de perfecte opvolger van de huidige blueberry milk-nageltrend, en daarmee een heel goede keuze voor de nazomer en de herfst.

De lavendelkleurige manicure van Sofia Richie

Als iemand de belichaming van de zomerse it-girl is, dan is het Sofia Richie wel. Onlangs zagen we het model nog in de ideale jurk om te dragen naar een bruiloft: een kort ontwerp met zonnebloemprint van het Antwerpse kledingmerk Bernadette. Om met haar zomerse outfits te matchen, kiest Richie voor manicures die net zo vrolijk zijn. Waar ze eerst prijkte met de populaire lichtblauwe kleur blueberry milk op haar nagels, gaat ze nu voor een lavendelachtige tint.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Om het af te maken, voltooide Sofia haar manicure met nagelriemolie – de sleutel tot sterkere, gezondere en glanzendere nagels. Wij raden een snel absorberende olie aan zoals de Essie Nail Care Apricot Oil Cuticle Treatment of de Sally Hansen Nail Care Vitamin E Nail & Cuticle Oil voor broze nagels. Altijd onderweg? Probeer dan de CND Solar Oil Nail & Cuticle Care Pen. Bekijk hier de lavendelkleurige manicure van Richie, waarvan ze beelden deelde op haar TikTok-account.

Hieronder vind je een aantal door ons aanbevolen nagellakken voor je lavendelkleurige manicure à la Sofia Richie.

Essie Nail Polish in Lilacism

Lavendelkleurige nagellak van Essie
©Bol.com

Nagellak, € 9,99

OPI Nail Lacquer in Achievement Unlocked

Lavendelkleurige nagellak van OPI
©De Bijenkorf

Nagellak, € 16

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.