sofia-richie-geeft-een-it-girl-draai-aan-de-pumpkin-spice-look-271391
©Getty Images

Voor iedereen met synesthesie zal de nieuwste look van Sofia Richie Grainge een van de populairste smaken oproepen die geassocieerd wordt met de herfst: pumpkin spice. Hoewel ik er een hekel aan heb om een outfit van een beroemdheid in verband te brengen met voedingsmiddelen (denk aan de ‘latte-trend’), kan ik het niet laten om deze look te vergelijken met de herfstige kruidenmix. Net als iedereen met een TikTok-account, zo blijkt.

Sofia Richie gaat voor pumpkin spice

Toen Sofia Richie deze week naar een diner in Malibu ging, gaf ze TikTok-gebruikers een goed excuus om de woorden ‘pumpkin spice frappuccino’ te gebruiken in relatie tot kleding. De ster droeg een lichtbruine, bijna burnt orange jas en een lange witte rok. De hi-shine bomber, lakleren stiletto’s en kleine handtas leken de zoete, kruidige aroma’s van kaneel, gember en nootmuskaat op te roepen. (Net als Kendall Jenners oranje Acne Studios-puffer vorig jaar.)

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dit is echter een meer Los Angeles-versie van alle kleding die we normaal gesproken associëren met pumpkin spice (wie denkt er niet aan enorme gebreide sjaals, een paar gezellige oorwarmers en natuurlijk een paar slof-achtige schoenen?). Maar in Malibu gaat het tenslotte ook niet om poseren met enorme Birkin-tassen en Ugg-laarzen, maar om gefotografeerd worden op puntige hakken met een minuscuul Loro Piana L19-tasje à la Sofia.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.