rose-bertram-gebruikt-voor-elke-stap-in-haar-skincareroutine-een-ander-merk-ik-probeer-graag-iets-nieuws-213250

Elke slaapkamer wordt vrolijk van een (klein) spektakelstuk: een fijn nachtkastje is daarom een must. Vintage, modern, bomvol (mode)boeken, kaarsen of favoriete beautyproducten? Het kleine item naast het bed wordt door iedereen ánders gebruikt. Wij willen van deze vrouwen weten hóe, en natuurlijk wat erin of op ligt.

Deze week het nachtkastje van model Rose Bertram.

Wat voor nachtkastje heb je? “Ik word gek van spulletjes en rommel, dus mijn nachtkastje is vrij leeg. Wat niet mag ontbreken is de pil. Ik heb inmiddels twee prachtige kinderen, maar ben nog niet klaar voor de derde. Verder heb ik altijd water naast mijn bed, want als ik ’s nachts wakker word heb ik vaak dorst. En de afstandsbediening, that’s it.”

Welk boek ligt erop?

“Ik ben helaas geen boekenlezer, maar een echte tv-kijker. Wij hebben een televisie die met één druk op de knop uit het bed komt. Ik kijk nu de serie Euphoria op HBO. Daarbij val ik in slaap. Soms komt Naleya nog weleens ’s nachts haar bed uit – dan wil ze bij ons liggen – maar over het algemeen slaap ik goed: tussen de zeven en acht uur per nacht.”

Rose Bertram

Snoozen of showtime?

“Snoozen. Ik snooze maar één keer, anders val ik weer in slaap. Tegenwoordig zet ik de wekker om 07.30 uur, omdat Neleya sinds kort naar school gaat. Ik geniet van de routine elke dag en heb ook geen ochtendhumeur. Wat ik wel altijd nodig heb is mijn koffie, een cappuccino met havermelk. Anders overleef ik het echt niet.”

Hoe ziet jouw skincareroutine eruit?

“Voor elk stap heb ik een ander product. Ik wissel vaak van merk, omdat ik ervan hou om verschillende dingen te proberen. Als eerste gebruik ik een cleanser van SkinCeuticals. Ik ben echt fan van dit merk. Daarna doe ik een scrub van Dior op mijn gezicht. Als laatste een hydraterende crème van Augustinus Bader, want ik heb een droge huid. Soms gebruik ik ook nog een nachtserum van SkinCeuticals. En als ik een red carpet heb of moet reizen dan is het masker Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask van 111SKIN heel fijn.”

Ik droom nog van…? “Er zijn heel veel dingen die ik van mijn lijstje wil afvinken. Daar is acteren er een van. Graag zou ik een keer in een film willen spelen. Een grote droom is in elk geval al uitgekomen: op de cover van Vogue staan. Ik zou dat nog wel een keer willen, maar dan niet met een zwangere buik. Hopelijk komt die droom uit.”