een-avond-ontspannen-dat-doe-je-met-de-nieuwe-vogue-en-marie-stella-maris-206504
©Marie-Stella-Maris

Voelt toch altijd het beste: jezelf verwennen – met leesvoer en badluxe – zonder daarbij het welbevinden van de planeet uit het oog te verliezen. Marie-Stella-Maris denkt daar net zo over.

Abonnement

Een mooi magazine en luxe badproducten: de perfectie combinatie voor een avondje ontspannen. Wij maken het je gemakkelijk. Wanneer je een abonnement op Vogue Nederland neemt, krijg je een luxe Marie-Stella-Maris set ter waarde van €166 cadeau. Zo kun je je heerlijk verliezen in het interview met Jill Kortleve én in de heerlijke geur van een kaars of schuimbad met hydraterende zeep. The possibilities are endless.

Duurzaam

De grote geurkaars met twee lonten is gemaakt van 100% natuurlijke (bijen)was, soja en koolzaadolie, met ontspannende geurtonen van groene thee, citrus en salie. De hand- en lichaamszeep (met extra navulling van 600 ml, waardoor afval wordt bespaard) reinigt mild en houdt de huid gehydrateerd. De bodylotion is rijk aan natuurlijke etherische oliën om de huid zacht en soepel te houden. Daarbij krijg je een set fragrance sticks die drie tot vier maanden heerlijk blijft geuren.

Marie-Stella-Maris heeft zaken als het milieu en schoon drinkwater voor iedereen hoog in het vaandel staan. Het merk doneert structureel een deel van de omzet om duurzame waterprojecten te realiseren. Beide vestigingen in Amsterdam hebben Refill Bars waar je verpakkingen – waaronder de fragrance sticks – kunt laten navullen.

Een abonnement met 10x de nieuwe Vogue en mét Marie-Stella-Maris set afsluiten kan via de Vogue shop voor maar 99 euro.