heeft-aap-rocky-zojuist-rihanna-ten-huwelijk-gevraagd-in-zijn-nieuwe-muziekvideo-211258

Nu het eerste kind van A$AP Rocky en Rihanna ieder moment geboren kan worden, zou je denken dat het verliefde stel van wat vrije tijd aan het genieten is. Maar ja, A$AP en RiRi zijn natuurlijk niet zoals de meeste andere koppels. (Een voorbeeld: op maandag bezegelt Rihanna haar status als regerende koningin van het Met Gala door vereeuwigd te worden in een virtueel standbeeld – zelfs toen ze zelf niet aanwezig kon zijn).

A$AP Rocky en Rihanna in nieuwe muziekvideo

In een verrassingsrelease dropt A$AP zijn nieuwste track, D.M.B. – een afkorting van ‘dat’s mah bish‘, voor het geval je het nog niet wist. De opzwepende, caleidoscopische video dient als een eerbetoon aan zowel de vurige romance van het stel als hun gezamenlijke liefde voor een feestje. Maar de meest prangende vraag die we hebben na het kijken is: heeft A$AP Rocky zojuist Rihanna ten huwelijk gevraagd met een set grills?

Op ongeveer 2:50 stapt Rihanna in een wazige rode sluier (ze zou immers nooit in zoiets alledaags als wit gezien worden op haar trouwdag). Die trekt ze snel terug om te zien hoe A$AP zijn tanden ontbloot en de vergulde woorden ‘marry me‘ onthult. Rihanna’s reactie? Haar eigen met diamanten bezette grills met de tekst ‘I do‘. Veel om over na te denken.

Felgekleurde faux fur in de straten van The Bronx

Afgezien van die brandende vraag, zijn er genoeg andere esthetische hoogstandjes te vinden in de muziekvideo die A$AP zelf regisseerde. De video speelt zich af in de straten van The Bronx. Op basis van het ontbreken van een baby bump bij Rihanna hebben fans afgeleid dat het afgelopen zomer is opgenomen.

De video bevat straatfeesten vol brandkranen, een hangout in een zwarte kapsalon, de rapper die het hof maakt in een oogverblindende gouden broek met lovertjes, en het stel dat achterover leunt op een klassieke brandtrap aan de buitenkant van New York, gekleed in felgekleurde faux fur dat is ontworpen door Virgil Abloh voor Louis Vuitton.

‘Fashion killa’ Rihanna

De echte ster van de show is echter Rihanna. De looks zijn alles wat je zou verwachten van deze stijlvolle vrouw (of, zoals A$AP het zou zeggen, een ‘fashion killa’). Tegen het einde stapt ze uit in een show-stoppende outfit die bestaat uit een zijden durag, een leren bustier en bijpassende broek. Die look maakt ze af met een bruine leren lammy-jas. Of de video nu bedoeld is als hint voor hun aanstaande huwelijk of niet, we zijn het er allemaal over eens dat het een spraakmakend tafereel is.

De volgende stap? Die baby ter wereld brengen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.