15-beroemdheden-die-met-normale-mensen-trouwden-237104

Het lijkt soms alsof beroemdheden altijd met elkaar gaan (want waarom met een gewone sterveling trouwen als het niet hoeft). Maar sommige hooggeplaatste personen gaan tegen de stroom in en vinden liefde bij mensen die… nou ja, normaal zijn.

Beroemdheden die met normale mensen trouwden

In 2019 trouwde Oscarwinnares Jennifer Lawrence met kunstgalerist Cooke Maroney. Dan is er Julia Roberts, die al meer dan twintig jaar getrouwd is met cameraman Danny Moder. En Barbie-ster Margot Robbie, die al jarenlang samen is met producent Tom Ackerley. Ja, het zijn verhalen die rechtstreeks uit een film lijken te komen, maar Hollywoodsterren treden af en toe buiten de celebrity dating pool. Soms ontmoeten twee mensen elkaar in een club en worden verliefd, à la Matthew McConaughey en Camila Alves.

Hier, een aantal beroemdheden die zich settelden met ‘normale’ mensen.

Julia Roberts en Danny Moder

Julia Roberts ontmoette Danny Moder, een cinematograaf, voor het eerst op de set van de film The Mexican, met Brad Pitt in de hoofdrol. Ze trouwden in 2002 en hebben samen drie kinderen.

Julia Roberts is een van de beroemdheden die met normale mensen trouwden
©Getty Images
1/15
Native Share

Matthew McConaughey en Camila Alves

Matthew en Camila McConaughey werden verliefd nadat hun paden elkaar kruisten in een club in LA, en ze zijn sinds 2012 getrouwd. Tijdens hun huwelijk hebben ze drie kinderen verwelkomd: Livingston, Levi en Vida.

Matthew McConoaughey is een van de beroemdheden die met normale mensen trouwden
©Getty Images
2/15
Native Share

Margot Robbie en Tom Ackerley

Margot Robbie en Tom Ackerley ontmoetten elkaar voor het eerst als huisgenoten in een gedeelde woning in Londen. Het stel trouwde in 2016 en maakte hun eerste verschijning als koppel in 2017. De twee richtten in 2014 het productiebedrijf LuckyChap Entertainment op.

Margot Robbie is een van de beroemdheden die met normale mensen trouwden
©Getty Images
3/15
Native Share

Ariana Grande en Dalton Gomez

De zangeres droeg een Vera Wang-jurk geïnspireerd door Audrey Hepburn om in 2021 met haar makelaar Dalton Gomez te trouwen tijdens een intieme thuisceremonie. In juli 2023 werd bekend dat de twee hun wegen scheiden.

Ariana Grande is een van de beroemdheden die met normale mensen trouwden
©Ariana Grande
4/15
Native Share

Eddie Redmayne en Hannah Bagshawe

Eddie Redmayne ontmoette Hannah Bagshawe tijdens een liefdadigheidsmodeshow in 2000 toen ze allebei nog op school zaten. Het paar begon pas in 2012 te daten en trouwde in 2014. Ze delen samen twee kinderen.

Eddie Redmayne is een van de beroemdheden die met normale mensen trouwden
©Getty Images
5/15
Native Share

George Clooney en Amal Alamuddin

George Clooney trouwde in 2014 in Venetië met Amal Alamuddin, een mensenrechtenadvocate. Het stel deelt een tweeling, Alexander en Ella.

George Clooney is een van de beroemdheden die met normale mensen trouwden
©Getty Images
6/15
Native Share

Riz Ahmed en Fatima Farheen Mirza

Acteur Riz Ahmed trouwde in 2020 met schrijfster Fatima Farheen Mirza. Het paar verschijnt weinig samen in de schijnwerpers, maar Fatima vergezelde haar man wel op de rode loper bij de Oscars in 2021, waar hij genomineerd was voor zijn rol in Sound of Metal.

Riz Ahmed is een van de beroemdheden die met normale mensen trouwden
©Getty Images
7/15
Native Share

Cynthia Nixon en Christine Marinoni

Nixon had twee kinderen met haar ex-partner Danny Mozes voordat ze in 2002 op een bijeenkomst onderwijsactiviste Christine Marinoni ontmoette. Ze verwelkomden samen een zoon in 2011, en trouwden een jaar later in 2012.

Cynthia Nixon is een van de beroemdheden die met normale mensen trouwden
©Getty Images
8/15
Native Share

Christian Bale en Sibi Blazic

Sibi Blazic werkte als de persoonlijke assistent van Winona Ryder toen ze Christian Bale ontmoette. Het paar trouwde in 2000 en heeft samen twee kinderen.

Christian Bale & Sibi Blazic
©Getty Images
9/15
Native Share

Lisa Kudrow en Michel Stern

Lisa Kudrow trouwde in 1995 met Michel Stern, een Franse reclamemaker. Drie jaar later verwelkomde het stel hun zoon Julian.

Lisa Kudrow & Michel Stern
©Getty Images
10/15
Native Share

Anne Hathaway en Adam Shulman

Anne Hathaway ontmoette juwelenontwerper Adam Shulman in 2008 op het Palm Springs Film Festival. Ze trouwden in 2012 in Big Sur en hebben nu samen twee kinderen.

Anne Hathaway & Adam Shulman
©Getty Images
11/15
Native Share

Matt Damon en Luciana Barroso

Matt Damon ontmoette Luciana Barroso in de bar waar ze werkte in Miami terwijl hij daar was voor zijn film Stuck On You in 2003. Het paar trouwde in 2005 in een besloten ceremonie, en heeft nu samen vier dochters.

Matt Damon & Luciana Barroso
©Getty Images
12/15
Native Share

Reese Witherspoon en Jim Toth

Reese Witherspoon en talentmanager Jim Toth ontmoetten elkaar op een feestje van een gemeenschappelijke vriend. Ze trouwden in 2011 en hebben een zoon, Tennessee James. In maart 2023 maakte het koppel bekend te gaan scheiden.

Reese Witherspoon & Jim Toth
©Getty Images
13/15
Native Share

Amy Schumer en Chris Fischer

Chris Fischer, een chef-kok, is de broer van Amy Schumer’s persoonlijke assistent. Schumer ontmoette hem tijdens een weekendje weg naar Martha’s Vineyard. Ze trouwden in 2018 en hebben samen één zoon, Gene.

Amy Schumer & Chris Fischer
©Getty Images
14/15
Native Share

Jennifer Lawrence en Cooke Maroney

Jennifer Lawrence en Cooke Maroney, een eigenaar van een kunstgalerie, ontmoetten elkaar via een vriend. Ze hebben zich altijd op de achtergrond gehouden en trouwden in oktober 2019 in Rhode Island. Samen hebben ze een zoon.

Jennifer Lawrence & Cooke Maroney
©ANP
15/15
Native Share

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.