ever-anderson-de-dochter-van-milla-jovovich-schittert-op-het-filmfestival-van-venetie-267129
©Getty Images

Ever Anderson treedt in de voetsporen van haar moeder Milla Jovovich in Venetië. De zestienjarige actrice heeft niet alleen de schoonheid van haar moeder geërfd, maar ook haar gevoel voor stijl. Kijk maar naar haar verschijning op het filmfestival van dit jaar in de Italiaanse stad.

Ever Anderson in Venetië

Het Filmfestival van Venetië, dat dit jaar zijn 80e editie viert, is een van de meest verwachte filmevenementen van het jaar, zowel voor de films die worden vertoond als voor de mode die de sterren op de rode loper en daarbuiten dragen. Vooral als ze aankomen bij het Lido maken beroemdheden vaak indruk met hun look. Zo ook Ever Anderson, de dochter van Milla Jovovich en regisseur Paul W.S. Anderson.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De jonge actrice was voor het eerst te zien in de film Black Widow, waarin ze de rol van Natasha Romanoff vertolkte. Meer recentelijk speelde ze Wendy Darling in Peter Pan. Anderson charmeert het publiek via het scherm, een effect dat ze ook al van jongs af aan bereikt in de modewereld. Toen ze pas negen jaar oud was, poseerde ze namelijk al op de cover van Vogue Bambini. Een paar jaar later zat ze front row tijdens de herfst/winter 2023-show van Miu Miu tijdens Milan Fashion Week.

Miu Miu-meisje

Laat dat nu ook het modehuis zijn waarin Anderson haar debuut op het Filmfestival van Venetië maakt. De Amerikaanse stapte op uit een van de boten in Venetië gekleed in een look van Miuccia Prada’s Miu Miu, bestaande uit een uitgesneden jurk met polkadots (die momenteel een grote comeback maken) en de beroemde Arcadie-tas en een paar loafers van het Italiaanse modehuis. Eén ding is zeker: we voegen haar naam toe aan onze lijst van stijlvolle dochters van beroemde vrouwen.

Ever Anderson in Venetië
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.