heidi-klum-is-ook-dit-jaar-de-koningin-van-halloween-in-creepy-kostuum-229410
©Taylor Hill/Getty Images)

Heidi Klum heeft ieder jaar met Halloween een enorme last op haar schouders: het kostuum van het jaar daarvoor evenaren. Toch is het model wederom geslaagd. Tijdens het jaarlijkse feest glibberde ze naar binnen als worm.

Jaarlijks Halloweenfeest

De KarJenners droegen dit jaar al geslaagde Halloweenkostuums, maar Heidi Klum is waar iedereen altijd naar uitkijkt. Het is alweer de 21e keer dat het supermodel Halloween in New York viert. In de Sake No Hana komen de grootste sterren samen in hun beste kostuums. Toch is het de host zelf die ieder jaar de palm wegdraagt. Eerder ging het model al verkleed als prinses Fiona van Shrek, de weerwolf uit Michael Jacksons Thriller en Jessica Rabbit.

Heidi Klum als worm

Dit jaar maakte ze haar entree samen met echtgenoot Tom Kaulitz, die verkleed ging als visser met een uitgestoken oog. Als aas aan zijn hengel was daar Heidi, verkleed als worm. Behalve haar ogen, neus en mond is ze onherkenbaar – en creepy. Toch had Leni Klum daar geen moeite mee. Heidi’s 18-jarige dochter werd gefotografeerd terwijl ze haar moeder een kus op de, eh, wormwang geeft. Leni koos op haar beurt voor een klassiek kostuum; zij ging als Catwoman de rode loper op.

Heel praktisch was het kostuum niet. Daarom kleedde Heidi zich eenmaal binnen om in een glinsterende bodysuit die doet denken aan haar Victoria Secret-tijdperk. Prachtig, zou je denken, maar het supermodel besloot haar wormgezicht wel te laten voor wat het was. Resultaat: een look misschien nog wel griezeliger dan haar wormkostuum.

Traditiegetrouw legde Heidi Klum het proces van haar kostuum vast en deelt ze de video’s op Instagram. Benieuwd hoe ze van supermodel naar worm ging? Bekijk hieronder de beelden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)