katy-perry-en-orlando-blooms-ex-vrouw-miranda-kerr-poseren-samen-op-de-rode-loper-240278
©ANP

Afgelopen weekend vond het G’Day USA Arts Gala plaats. Een bijzondere editie, want het jaarlijkse evenement, dat creatieve samenwerkingen tussen Australië en Amerika viert, werd voor de twintigste keer georganiseerd. Maar de editie was om meer redenen bijzonder, mede dankzij Katy Perry en Miranda Kerr, die het stereotype plaatje van de verloofde en de ex-vrouw (van acteur Orlando Bloom, in hun geval) wederom doorbraken. Zo poseerden ze samen op de rode loper en gaf Perry een lovende speech over de band met Kerr.

Katy Perry en Miranda Kerr

Hoewel het geen geheim is dat Katy Perry en Miranda Kerr allesbehalve vijanden zijn, hebben de twee dit weekend wederom bewezen dat ze zelfs hartstikke goed door een deur kunnen als de huidige verloofde en de ex-vrouw van Orlando Bloom. Volgens de Australische Vogue raakten de twee – die op het begin van de avond ook samen op de rode loper poseerden – niet uitgepraat over hun vriendschap.

Zo mocht Katy Perry dit jaar de Excellence in the Arts Award uitreiken aan Miranda Kerr. In Perry’s speech bracht ze de band met het model ter sprake. “Sommigen van jullie zijn misschien in de war waarom ik deze prijs aan Miranda mag uitreiken”, zo sprak Perry. “Dat past namelijk niet in het achterhaalde narratief over de nieuwe vrouw en de ex-vrouw.”

“De meeste media zouden ons graag zien moddergooien naar elkaar, maar ik sta hier uit de naam van liefde, want Miranda ís liefde – en zoals velen van jullie weten, komt liefde in vele familievormen”, zo ging Perry verder. “Ik ben zo dankbaar voor onze modern family. Het is alsof ik er nog een zus bij heb gekregen, eentje met wie ik meer klets dan in de familiechat en met wie ik op één lijn zit.”

Samen op de rode loper

Eerder op de avond poseerden Perry en Kerr dus ook al op de rode loper samen. Beiden droegen een ontwerp van een Australische ontwerper: Perry was gehuld in een two-piece uit de lente/zomer 2023-collectie van Zimmermann en Kerr droeg een witte, strakke midi-jurk van Alex Perry. Bekijk hieronder hun gezamenlijke moment op de rode loper.

Katy Perry en Miranda Kerr poseren samen op de rode loper
©ANP