kendall-en-kylie-jenner-delen-lief-zussenmoment-tijdens-thanksgiving-232470
©ANP
De Instagramfeeds van Kendall en Kylie Jenner staan vol met selfies, maar ter ere van Thanksgiving delen de zussen een reeks foto’s waarop te zien is dat ze samen van de festiviteiten genieten.

Kendall en Kylie Jenner tijdens Thanksgiving

Kylie’s carrousel toont het tweetal in hun outfits. Zelf ging de jongste Jenner-zus gekleed in een zwarte jurk met halternek en laarzen. Kendall koos voor een pyjama die ze combineerde met Mary-Jane-ballerina’s. In hun feestelijke looks zitten ze naast elkaar op de gigantische bank van hun zus Kim Kardashian. Een ander shot toont de zussen op een andere bank, naast moeder Kris Jenner, samen ineengedoken in een lachbui.

Kylie deelt ook enkele beelden van achter de schermen; ze zette onder meer de tafelaankleding, bloemstukken en het eten op haar Instagramstory. Het eten werd geserveerd voor een muur met geschilderde portretten van de familie Kardashian-Jenner. Al met al klinkt het als een geslaagde avond.

‘Twinning’ momenten

Tegenwoordig is het relatief zeldzaam dat Kylie en Kendall in twinning outfits poseren. Hun beroemdste matchymatchy-moment vond plaats op het Met Gala in 2019. Toen arriveerden ze in op showgirls geïnspireerde looks van Versace (zoals te zien op de foto boven dit artikel). In het verleden heeft het duo ook fotoshoots gedaan in dezelfde puffers en zwemkleding. En dan zijn er nog tal van kinderfoto’s van de zussen in matchende kinderoutfits. Tegenwoordig is er een evenement of een speciale gelegenheid voor nodig om Kendall en Kylie samen op de foto te krijgen, al zullen er waarschijnlijk genoeg ongeziene gezamenlijke selfies op hun camerarollen staan.

Kendall And Kylie Jenner Are Twinning For Thanksgiving

Bekijk de fotoreeks van de Jenner-zussen tijdens Thanksgiving hier. Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.