de-astrologie-achter-de-relatie-van-kristen-stewart-en-dylan-meyer-215773

Kristen Stewart was voor ze haar verloofde Dylan Meyer ontmoette nooit heel open over haar liefdesleven. Ondertussen is dat wel anders. Ze grijpt iedere kans om te delen hoe ongelofelijk verliefd zij is op Dylan. Kristen noemde de connectie met haar liefde eerder zelfs ‘cosmic‘. Eens zien wat de astrologie daarover zegt.

De astrologie achter de relatie van Kristen Stewart en Dylan Meyer

Kristen Stewart werd geboren op 9 april 1990, om 9:21 a.m. in Los Angeles, Californië. Dylan Meyer kwam op 4 december 1987 ter wereld. Van haar is geen geboortetijd en geen geboorteplaats beschikbaar. Gelukkig kunnen we de horoscopen van de lovebirds alsnog naast elkaar leggen en werken met de informatie die er is.

Laten we beginnen met hun zonnetekens. Kristen Stewart werd geboren toen de zon in het teken Ram stond. Dat maakt haar vurig, toegewijd en impulsief. Ram is de puppy van de dierenriem: hij ziet iets interessants en vliegt erop af. Niet iedereen kan daar even goed mee omgaan, maar Dylan zeker wel. Haar zon staat in Boogschutter, tevens een vuurteken. De vurige energie van Kristen is dus ook in Dylans persoonlijkheid aanwezig. Kristens impulsiviteit is voor Dylan geen probleem, een typische Boogschutter houdt wel van een beetje avontuur en spanning.

Ratio en restricties

Naast die vurige zon, hebben beide vrouwen hun maan in een luchtteken staan. Kristens maanteken is Weegschaal. Het maanteken van Dylan is Tweelingen. Omdat de maan in de astrologie staat voor het omgaan met emoties, is dit een prettige overeenkomst. Het wil zeggen dat Kristen en Dylan op een soortgelijke manier met emoties omgaan. Ze kunnen beiden de neiging hebben hun emoties te rationaliseren. Luchttekens staan erom bekend logisch na te denken. Ze weten van nature meer raad met rationele kwesties dan met emoties. Dit hoeft voor Kristin en Dylan echter geen probleem te zijn; ze gaan immers beiden zo met emoties om.

Ook interessant: Dylans zon maakt een verbinding met Kristens Saturnus. Saturnus is de planeet van de restricties, van verantwoordelijkheden. Dat legt in de relatie extra nadruk op die onderwerpen. Dit kan heel fijn zijn en draagt eraan bij dat Dylan en Kristen precies weten wat ze aan elkaar hebben. Voor Kristen kan het wat lastig zijn, aangezien zij degene is die op het gebied van restricties en verantwoordelijkheden meer van Dylan kan leren dan andersom. En dat strookt niet helemaal met Kristens ietwat impulsieve natuur…

De ultieme liefdesplaatsing

Misschien wel het mooiste van de twee horoscopen naast elkaar: Dylans zon staat in het zevende huis van Kristen. Het zevende huis staat in de astrologie voor één op één relaties. Dat de zon (zo’n belangrijke ‘planeet’!) in het zevende huis van Kristen staat, is een van de mooiste verbindingen die je kunt spotten als het op compatibility charts aankomt. Helaas zorgt dit niet voor gegarandeerd succes (zulke plaatsingen bestaan helaas niet). Toch is het een goed teken als je deze verbinding tegenkomt tijdens het vergelijken van horoscopen van geliefden. Of het in het geval van Kristen en Dylan gaat zorgen voor een happily ever after is afwachten, maar ze zijn al een aardig eindje op weg.

Bente de Bruin is journalist, astrologie-expert en auteur van het boek ‘Het staat (niet alleen) in de sterren’. Voor Vogue.nl duidt ze astrologie-onderwerpen en verbindt ze sterrenbeelden aan stijl, trends, (liefdes)relaties en carrièrekeuzes.