lindsay-lohan-is-moeder-geworden-van-eerste-kindje-262070
©Janet Mayer/Startraksphoto.com/ABACAPRESS.COM via a ANP

Blij babynieuws: Lindsay Lohan is bevallen van haar eerste kindje. Een vertegenwoordiger van de 37-jarige actrice bevestigt dat Lohan en haar man, Bader Shammas, een zoontje hebben verwelkomd.

Lindsay Lohan moeder van eerste kindje

De vertegenwoordiger maakt ook de naam van het kindje bekend: het is “een prachtige, gezonde zoon genaamd Luai.” Deze Arabische naam betekent ‘schild of beschermer’. “De familie is dolgelukkig”, voegt de vertegenwoordiger eraantoe.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Het nieuws komt nadat de actrice in maart haar zwangerschap aankondigde. Op Instagram deelde Lohan destijds een foto van een wit rompertje met daarop de woorden ‘coming soon‘ met het bijschrift: “We zijn gezegend en enthousiast!”. In de foto tagde ze haar man Bader Shammas, de Koeweitse financier met wie Lohan vorig jaar trouwde, nadat ze in 2021 hun verloving hadden aangekondigd.

Comeback

Lohan woont momenteel in Dubai en houdt haar relatie en leven daar zoveel mogelijk privé. “Ik moest daarheen verhuizen om echt de tijd te waarderen die ik voor mezelf neem, in plaats van alleen maar gaan, gaan, gaan en leren om ‘nee’ te zeggen”, zei ze eerder. Toch werkt de actrice ook hard aan een comeback in de spotlight met nieuwe acteerklussen. Vorig jaar speelde ze in de Netflix-romcom Falling for Christmas en dit jaar is ze te zien in Irish Wish.

Ook is Lindsay Lohan in gesprek over een vervolg op de iconische film Freaky Friday uit 2003. “Ik sprak Jamie Lee Curtis onlangs”, vertelde Lohan in een interview met Allure, “en ze zei: ‘Neem gewoon de baby mee en alles komt goed’.”