wil-je-zien-margot-robbie-poseert-met-haar-moeder-op-de-rode-loper-tijdens-premiere-babylon-235243
©EPA/CAROLINE BREHMAN

Toe aan een schattig moeder-dochtermoment? Margot Robbie en haar moeder, Sarie Kessler, verschenen gisteravond zij aan zij tijdens de première van de film Babylon. Het duo poseerde trots op de rode loper in matchende zwarte jurken.

Margot Robbie en moeder 

Na haar fantastische rodelopermoment bij de Governors Awards weet Margot Robbie ons opnieuw te verrassen. De Australische actrice verscheen gisteravond op de rode loper in een zwarte jurk met capuchon en een crossover aan de voorkant die zorgde voor een blote buik. De LBD ging gepaard met een met faux fur afgezette sleep.

Toch was het dit keer niet haar jurk, maar haar date die de show stal. Margot nam haar moeder mee naar de première, die eveneens gekleed ging in een zwarte jurk. De jurk heeft een diepe V-nek, lange mouwen en geborduurde details op de schouders. Het duo knuffelde en lachte van oor tot oor tijdens het fotomoment.

‘Babylon’ 

Uiteraard waren de tegenspelers van Robbie ook van de partij. Olivia Wilde, Brad Pitt, Eric Roberts en Toby Maguire verschenen eveneens in zwarte looks. Diego Calva koos voor een marineblauw pak met penstreep en een lichtroze bloem als broche. Max Minghella (die je ook kunt kennen van The Handmaid’s Tale) maakte samen met Elle Fanning hun eerste gezamenlijke verschijning in drie jaar.

Over de nieuwe film van regisseur Damien Chazelle (bekend van La La Land) wordt nu al vol lof gesproken. De film neemt ons mee naar de hedonistische jaren twintig als de industrie overgaat van stille beelden naar geluid. Robbie speelt actrice in de dop Nellie LaRoy. Volgens Eric Roberts, die Robbie’s vader speelt in Babylon, gaf de Margot Robbie ‘haar meest geweldige optreden die hij ooit heeft gezien’. De actrice sleepte dan ook al een nominatie voor de Golden Globes in de wacht, die in de categorie van ‘Beste actrice in een musical of comedy’. Ook staat Babylon op het lijstje met kanshebbers voor de Oscars van 2023.

Bekijk de foto’s van de première hieronder.

Margot Robbie en Sarie Kessler

margot robbie moeder premiere babylon
©AP Photo/Chris Pizzello

Margot Robbie en Sarie Kessler

margot robbie moeder babylon premiere
©Broadimage/Shutterstock

Brad Pitt

brad pitt babylon premiere
©AP Photo/Chris Pizzello

Olivia Wilde

olivia wilde babylon premiere
©EPA/CAROLINE BREHMAN

Diego Calva

diego calva babylon premiere
©EPA/CAROLINE BREHMAN

Max Minghella en Elle Fanning

Max Minghella elle fanning babylon premiere
©AP Photo/Chris Pizzello