margot-robbie-draagt-de-chicste-nagelkleur-voor-de-winter-234209
©Getty Images

We houden allemaal van een donkere nagelkleur in de winter. En terwijl velen kiezen voor een kleurrijke nagellook – zoals de skittle nails van Selena Gomez – kiest Margot Robbie voor de meest populaire nagellak van dit seizoen. Geen donkerrood of zwart, maar in plaats daarvan blijkt donkerbruin dé nagellook voor deze winter. En Robbie laat zien hoe je die met stijl kunt dragen.

Margot Robbie draagt de nagellak voor de winter  

Tijdens de SFFILM Awards in San Francisco deze week vulde Margot Robbie haar volledig zwarte look aan met een glanzende chocoladebruine manicure. Haar nagels, kort gehouden en vierkant van vorm, werden in de rijke kleur gelakt en vervolgens afgewerkt met een glanzende toplaag voor een extra chique look. Robbie combineerde haar donkere manicure met een donkere, wijnrode lip.

De chocoladebruine manicure is een uitstekend alternatief voor de traditionele bordeauxrode, kastanjebruine en bosgroene kleuren die we in de koudere maanden gewend zijn te dragen op onze nagels. Volgens nagelartiest Julia Diogo is de nagelkleur dit jaar helemaal on trend. Een andere grote fan van de kleur is Jennifer Lopez. Haar nagelartiest Tom Bachik postte onlangs een foto van een chocoladebruine pedicure die hij had gecreëerd voor de zangeres. Met een besprenkeling van Swarovski kristallen was het de perfecte manier om kleur een upgrade te geven voor de feestdagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Hieronder vind je Vogue’s favoriete donkerbruine nagellak om de ultieme wintermanicure gemakkelijk zelf te creëren.

Dior Vernis – 825 Unapologetic

Dior nagellak
©Dior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagellak, € 29

Chanel Le Vernis – 957 Impulsion

Chanel nagellak
©Chanel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagellak, € 19

Mavala Eclectic Collection Extra Long Wear nagellak – 270 Firenze

Mavala Eclectic Collection nagellak
©Mavala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagellak, € 6,45

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.